Muotiguru Sami Sykkö vierailee Pihlajakadulla – pistää rakastetun Salkkarit-hahmon tyylin uuteen uskoon

Salatut elämät -sarja alkaa pian uusin jaksoin. Syksyllä mukana juonikuvioissa piipahtaa myös tuttu kasvo, kun Sami Sykkö pääsee päivittämään erään hahmon tyylin uuteen uskoon.

Salatut elämät -sarjan syyskausi alkaa ensi viikolla. Syksyn jaksoissa tullaan näkemään myös Fashion Finlandin liiketoimintajohtaja ja päätoimittaja Sami Sykkö. Hän vierailee Pihlajakadulla varsin herkullisissa merkeissä – nimittäin päivitystä tyyliinsä vaihtavan Salkkarit-hahmon luona.

– Tulen laittamaan Kari Taalasmaan viimeisen päälle kuntoon! Sykkö paljastaa MTV Uutisille.

Tarkkasilmäisimmät varmasti muistavat, ettei visiitti Salkkareiden studiolla ole Sykölle suinkaan ensimmäinen laatuaan.

– Olen täällä jo kolmatta kertaa. Ensimmäisellä kerralla esitin hääsuunnittelijaa, kun valmistauduttiin Jutan (Maarit Poussa) ja Ismon (Esko Kovero) häihin. Toisella kertaa olin täällä isoissa muotikuvauksissa Helsingin Sanomien Kuukausiliitteeseen. Tällä kertaa minulla on taas pieni rooli ja esitän stylistiä, Sykkö kertaa.

Sykkö sanoo, ettei häntä todellakaan tarvinnut suostutella mukaan tälläkään kertaa, kun kutsu kävi.

– Heti kun laitettiin viestiä, sanoin, että ilman muuta tulen. Edellisellä kerralla kokemus oli niin hauska.

– Ajattelin jopa, että josko olisin oppinut edellisellä kerralla jotain, ja osaisin nyt vähän paremmin valmistautua. Tuntui, että hyvin meni, ja lähden täältä tyytyväisillä mielin, sanoo Sykkö, jonka urakka Salkkareissa oli tällä kertaa vain yhden kuvauspäivän mittainen.

Vaikka kyseessä ei ollut ensimmäinen kerta Salkkareiden studiolla, Sykkö myöntää, että sarjan kulisseihin kurkkaaminen teki häneen jälleen suuren vaikutuksen.

– Tämä on hirveän jännittävä paikka! Astiat ja omenatkin ovat pöydällä, vaikka asukkaat eivät olisi mailla halmeilla. Olen päässyt joskus käymään myös puvustamossa, missä on varmasti tuhansia vaatteita, joista valitaan sopivat siihen hetkeen, hän kuvailee.

Sykön yllä sarjassa nähtävä asu ei ole kuitenkaan peräisin puvustamosta, vaan hänen omasta vaatekaapistaan.

– Sain itse päättää, mitä laitan päälle. Tulin omissa vaatteisani ja lähden omissa vaatteissani. Viimeksi otin mukaan useamman vaihtoehdon, koska kohtauksia oli enemmän. Sitä ihan toivottiin, että miettisin itse, mitä mulla on päällä.

Sykkö ei kuitenkaan olisi pistänyt pahakseen myöskään sitä, jos stailauksen olisi hoitanut joku toinen.

– Olen esiintynyt lapsimallina, eli käytännössä läpi elämäni olen ollut myös toisten stailattavana. Mutta hauskaa, että luotettiin siihen, mitä annettavaa mulla on siltä osin, ja niillä mentiin.

Salkkareiden näyttelijöille Sykkö nostaa hattuaan etenkin sen suhteen, kuinka nämä muistavat niin suuren määrän vuorosanoja.

– Ihmettelen, miten ihmeessä he voivat oppia repliikkinsä! Minulla oli jo muutamienkin kanssa opettelemista. Nämä sen sijaan tulevat töihin päivittäin, ja aina on hirveä määrä muistettavaa.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 23. elokuuta alkaen mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Sarja jatkuu erikoispitkillä jaksoilla, jotka nähdään 23.–27.8. Jaksot ovat katsottavissa myös C Moressa normaalimittaisina.

Lue myös:

    Uusimmat