Same sex -pari Ansku Bergström ja nyrkkeilijä Elina Gustafsson esittelevät ensimmäiset tanssiliikkeensä: "Nyt Gustafssonia viedään ja I Love it!"

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson esittelee ensimmäisiä tanssiaskeliaan. Tänään sunnuntaina 29.8. nähtävässä TTK-kauden avausjaksossa kurkataan myös Gustafssonin ja hänen tanssinopettajansa ensimmäisiin tanssitreeneihin. 

Nyrkkeilijä Elina Gustafsson nähdään syksyllä mukana Tanssii Tähtien Kanssa -ohjelmassa.

Gustafsson on Suomen TTK-historian ensimmäinen same sex -kilpailija tanssiopettajanaan Ansku Bergström. Useita vuosia TTK:ssa mukana olleelle tanssiopettajalle same sex -parin tuoma haaste on jännittävä, mutta mieluisa. Bergström kertoo, ettei samaa sukupuolta olevan parin tanssittaminen vaikuta opettamiseen.

– Ei oikeastaan millään tavalla. Ihan samalla tavalla opetan kuin aikaisemminkin. Se avaa enemmän mahdollisuuksia. Aiomme tehdä koreografiat niin, että vaihdamme sitä roolia aika paljon. Toki se on haaste myös, koska sellaista ei ole tehty, Bergström kertoo.

Gustafsson kertoo odottavansa tulevaa koitosta innoissaan. Hänellä ei ole juurikaan kokemusta tanssista.

– Nyrkkeilytanssia kehässä ja lantiota tykkään pyörittää tälleen, nyrkkeilijä näyttää videolla.

Tähtipari esittelee videolla myös ensimmäistä kertaa taivutuksen.

– Nyt Gustafssonia viedään ja I Love it!

Tanssii Tähtien Kanssa alkaa su 29.8. klo 19.30 MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa nauhoitetulla esittelyjaksolla, jonka jälkeen suorat lähetykset su 5.9. klo 19.30 alkaen. Tanssikupla mtv-palvelussa maanantaisin ja perjantaisin ma 30.8. alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat