Salkkarit-tähti Mia Ehrnrooth twerkkaa kansainvälisen tähden kanssa – video nousi hitiksi

4:38
Mia Ehrnrooth kertoo, mitä hänen hahmolleen tulee tapahtumaan keväällä.

Salatut elämät -sarjassa näyttelevä Mia Ehrnrooth julkaisi TikTok-palvelussa twerkkausvideon.

Salatut elämät -tähti Mia Ehrnrooth on hurahtanut supersuosittuun TikTok-palveluun. Ehrnrooth on jakanut sinne useita videoita, joista moni on noussut suureen suosioon. Näyttelijällä on TikTokissa 67 000 seuraajaa ja hänen videoillaan on tykkäyksiä yhteensä yli 720 000.

Ehrnroothin eräällä videolla on mukana Tinze, joka tunnetaan twerkkaajatähtenä. Tinze näyttää videolla twerkkaustaitojaan ja Ehrnrooth seuraa perässä.

Salkkarit-tähti tituleeraan Tinzeä kansainväliseksi twerkkeuksen kuningattareksi. Kaksikon videolla on lähes 100 000 katselukertaa ja yli 4 000 tykkäystä.

@aimbymia

Who won? Queen of twerk TINZE @tinzeofficial or me, Mia 🤪🙈 #danceoff #twerk #salkkarit #tiktoking #comedy #momsoftiktok #actress #momtok

♬ original sound - Billy

Jos et näe videota, voit katsoa sen tästä.

Ehrnroothin yksi video on noussut erityiseen suosioon ja sitä on katsottu tähän päivään mennessä yli 6,6 miljoonaa kertaa. Tammikuussa julkaistulla videolla hän imitoi ääntä, jossa käsitellään perhe-elämää.

Näyttelijä kertoi MTV Uutisten haastattelussa tammikuussa, että hän on ihmeissään videon suosiosta.

– Olin yllättynyt, että heti paukkui parin miljoonan katsojat. Hauskaa, että TikTokkiin ovat ilmestyneet myös äidit eikä vain teinit. Huvittaa, miten perhearkeen liittyvät tilanteet näyttävät olevan universaaleja. Monet ovat samaistuneet minun videooni, Ehrnrooth kommentoi.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja