Salkkarit-tähti Aku Sipolalla on takanaan kiireinen kevät – kuvasi samaan aikaan myös toista sarjaa

2:05
Salkkarit-näyttelijä Aku Sipola kuvasi kevään ajan kahta sarjaa samaan aikaan – kertoo nyt, kuinka palautuu hektisistä kuvauspäivistä

Jere Sievisen roolista tuttu Aku Sipola kertoo olevansa iloinen siitä, että on päässyt vaikuttamaan siihen, millainen hänen Salkkarit-hahmostaan on muovautunut.

Näyttelijä Aku Sipola on ollut vajaan vuoden verran mukana Salatuissa elämissä. Sipola luonnehti elokuussa 2020 sarjaan tullessaan Sievisten äijäporukkaa vahvistamaan tullutta roolihahmoaan Jere Sievistä "omanlaisekseen vilkkusilmäksi".

Jere onkin onnistunut hurmaamaan Pihlajakadulla Ainon (Jasmin Voutilainen), ja viime aikoina myös Cindy (Mia Ehrnrooth) on luonut Jereen ihailevia katseita. Sipola kertoo, että myös näyttelijä on saanut uudesta roolistaan mukavaa palautetta sarjan faneilta.

– Hahmo on taidettu ottaa ihan hyvin vastaan. Se on kiva juttu, koska Jereä on ollut tosi kiva tehdä, Sipola kiitteli MTV Uutisten haastattelussa juuri ennen kuin Salkkareiden kuvaukset jäivät kesätauolle.

Näyttelijä kertoo päässeensä itse vaikuttamaan myös hahmon kehittämiseen.

– Olemme pallotelleet ideoita käsikirjoittajien kanssa, ja on ollut hienoa huomata, että yhteispeli on toiminut molempiin suuntiin. Ideoihin tartutaan ja niitä jalostetaan eteenpäin, Sipola sanoo.

Sipola kertoo, että Salkkarit-porukassa kaikkien kanssa on mukavaa tehdä töitä, mutta sanoo nauttineensa etenkin Lasse Sievisen roolista tutun Timo Jurkan kanssa työskentelystä.

– Meillä on ollut paljon kohtauksia yhdessä. Timo lietsoo sellaista rentoa ja hyvää fiilistä ympärilleen. Varma vanhan liiton näyttelijä, joka haluaa saada muut loistamaan, hän kehuu vastanäyttelijäänsä.

Näyttelijällä on takanaan kiireinen kevät, sillä Salkkareiden lisäksi hän on kuvannut samaan aikaan Nokian tarinasta kertovaa Made in Finland -sarjaa.

– Aikamoista juoksemista on ollut Turun, Salon ja Helsingin välillä. Muutaman päivänä olen ollut Salossa yökuvauksissa ja tullut sieltä suoraan seuraavana päivänä Salkkareiden kuvauksiin. Siinä ei ole hirveästi tullut unta palloon, mutta hyvin sitä jaksaa, kun muistaa urheilla ja syödä terveellisesti.

Heinäkuussa Sipola ehtii lomailemaan tiukan kevään jälkeen. Tiedossa on mökkireissua, mutta myös kavereiden tapaamista kotikulmilla Helsingissä.

Salkkarit-taipaleensa mieleenpainuvimmasta kohtauksesta kysyttäessä Sipola menee salaperäiseksi. Hän kertoo, että kysyttäessä mieleen tulee ensimmäisenä kohtaus, josta hän ei saa vielä kertoa.

– Se on syksyn 2021 kohtauksia. Ehkä jätetään se siis vielä jännitykseen, hän vihjaa.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Videot

Uusimmat

Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja