Salkkarit-tähden pienokainen täytti vuoden: "Kiitos kun autat kasvamaan"

Inna Tähkänen muistelee syyskuisia häitään ja koiransa mukanaoloa tärkeänä päivänä 6:44
Videolla Inna Tähkänen muistelee häitään ja koiransa mukanaoloa tärkeänä päivänä.

Salkkareista tutun Inna Tähkäsen pienokainen täytti vuoden. 

Salkkarit-näyttelijä Inna Tähkänen on parhaillaan vanhempainvapaalla esikoisensa kanssa. Hän jakoi Instagram-tilillä suloisen otoksen itsestään ja pienokaisestaan. 

Vuosi sinua, vuosi äitinä, vuosi niin uudenlaista, sydäntä rutistavaa rakkautta. Kiitos kun autat kasvamaan, hän kirjoittaa. 

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen täältä

Kuvan kommenttikenttä täyttyi syntymäpäiväonnitteluista pienokaiselle. 

Tähkänen vieraili viime marraskuussa Tanssii Tähtien Kanssa -yleisössä. Hän kertoi MTV Uutisille, että vauva-arki on lähtenyt käyntiin mukavasti

– On ollut ihanaa. Olen nukkunut hyvin vähän, mutta nyt alkaa olla jo toivonpilkahdusta siitä, että yöt pitenevät. On ollut kiva puuhailla kaikkia juttuja ja harrastaa yhdessä. Olemme saaneet myös paljon uusia äiti-vauva-kavereita, vaikka olin aluksi hieman skeptinen sen suhteen. Mutta kun kaikki muut ovat töissä, niin kenen muun kanssa sitä hengaisi maanantaina kello 12, Tähkänen naurahti. 

Hän ei ollut vielä osannut ikävöidä näyttelijäntyötä. 

– Tämä on kuitenkin niin lyhyt hetki elämästä, että en sillä tavalla osaa ikävöidä töihin. Tiedän, että tulen varmasti palaamaan näyttelijäntöihin, kunhan on sen aikan. En tiedä, onko se sitten Salkkarit vai joku toinen työ, Tähkänen sanoi. 

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla.

Lue myös:

    Uusimmat