Esikoistaan odottava Salkkarit-tähti Inna Tähkänen jäi äitiyslomalle – miten käy Elina Taalasmaan?

Inna Tähkänen muistelee syyskuisia häitään ja koiransa mukanaoloa tärkeänä päivänä 6:44
Katso videolta, miten Inna Tähkänen muistelee syyskuisia häitään ja koiransa mukanaoloa tärkeänä päivänä.

Salkkarit-tähti Inna Tähkänen kertoo MTV Uutisille jäävänsä äitiyslomalle jännittyneissä ja odottavaisissa tunnelmissa.

Salatut elämät -sarjassa Elinaa esittävä näyttelijä Inna Tähkänen jäi tällä viikolla äitiyslomalle kuvaustöistä. Tähkäsen ja hänen puolisonsa Julius Martikaisen esikoisen odotetaan syntyvän kesäkuussa 2023.

Tähkänen kertoo MTV Uutisille jääneensä äitiyslomalle odottavaisissa, mutta myös jännittävissä tunnelmissa. Ovathan hän ja Martikainen täysin uudenlaisen elämänvaiheen edessä.

Äitiyslomalle jääminen kesän korvalla tuntuu Tähkäsestä luontevalta, sillä Salkkareiden kesätauko alkaa joka tapauksessa pian.

– Lisäksi töitä on nyt tullut tehtyä tosi paljon, niin tuntuu muutenkin luontaiselta, että voi jäädä fiilistelemään kesää ja kesän odotusta.

Näyttelijä kertoo jäävänsä ikävöimään erityisesti Salkkareiden työyhteisöä ja -ilmapiiriä sekä jokaviikkoista näyttelemistä.

– Se on asia, mitä freelance-näyttelijänä ei välttämättä aina saa tehdä, hän toteaa.

Tähkänen kertoo, että hänellä riittää vielä runsaasti järjesteltävää ennen pienokaisen syntymää. Koti on laitettava valmiiksi uutta perheenjäsentä varten.

Käytännön järjestelyjen lisäksi Tähkänen haluaa myös ottaa vielä aikaa itselleen ennen vauvan syntymää.

– Ajattelin nauttia siitäkin rauhassa, jos hän päättää vielä olla siellä loppuun asti, näyttelijä nauraa ja silittää vatsaansa.

Tähkäsen jäätyä äitiyslomalle on hänen Salkkarit-hahmonsa Elinan kohtalo mysteeri. Näyttelijän mukaan hän ei itsekään tiedä, mitä tuleman pitää.

Tähkänen jakoi äitiyslomalle jäämiseen liittyviä ajatuksiaan myös Instagram-tilillään, jonne hän postasi Salkkarit-aiheisen kuvaparin.

– Mamaloma kuvaustöistä alkoi tänään. Kiitos Salatut elämät ja Elina näistä vuosista! Olipa suuri ilo. Tää on ollut ihan paras työpaikka - ihmiset sen tekee, hän raapustaa.

Näyttelijä kirjoittaa tekevänsä vielä ensi viikolla hieman opetustöitä ja jäävänsä sen jälkeen "hautomaan", niin paljon kun freelancerina vain on mahdollista.

– Ja hurjasti jo nyt tullut kyselyitä Elinan jatkosta ja siihen en osaa sanoa vielä mitään. Aika näyttää mitkä työt mua seuraavaksi odottaa, hän päättää postauksensa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Salatut elämät arkisin MTV Katsomossa ja klo 19.30 MTV3-kanavalla! Jaksot katsottavissa viikkoa ennen C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat