Tuore äiti Inna Tähkänen saa jatkuvasti Salkkarit-faneilta kyselyitä paluustaan – näin näyttelijä vastaa: "Rehellisesti sanottuna..."

Inna Tähkänen muistelee syyskuisia häitään ja koiransa mukanaoloa tärkeänä päivänä 6:44
Videolla Inna Tähkänen muistelee häitään ja koiransa mukanaoloa tärkeänä päivänä.

Salkkareista tuttu Inna Tähkänen saapui viime sunnuntaina TTK-lähetykseen. Tuore äiti kertoi vauva-arjestaan. 

Salkkarit-näyttelijä Inna Tähkänen on parhaillaan vanhempainvapaalla esikoisensa kanssa. Hän kertoi MTV Uutisille, että vauva-arki on lähtenyt käyntiin mukavasti. Tähkänen sai esikoisensa toukokuussa. 

– On ollut ihanaa. Olen nukkunut hyvin vähän, mutta nyt alkaa olla jo toivonpilkahdusta siitä, että yöt pitenevät. On ollut kiva puuhailla kaikkia juttuja ja harrastaa yhdessä. Olemme saaneet myös paljon uusia äiti-vauva-kavereita, vaikka olin aluksi hieman skeptinen sen suhteen. Mutta kun kaikki muut ovat töissä, niin kenen muun kanssa sitä hengaisi maanantaina kello 12, Tähkänen naurahtaa. 

Tuore äiti ei ole vielä osannut ikävöidä näyttelijäntyötä. 

– Tämä on kuitenkin niin lyhyt hetki elämästä, että en sillä tavalla osaa ikävöidä töihin. Tiedän, että tulen varmasti palaamaan näyttelijäntöihin, kunhan on sen aikan. En tiedä, onko se sitten Salkkarit vai joku toinen työ, Tähkänen sanoo. 

Hänen Salkkarit-hahmonsa Elina Taalasmaan kohtalo yhä mysteeri. Tähkänen on saanut Salkkarit-faneilta paljon viestejä siitä, palaako Elina takaisin sarjaan ja jos, niin milloin. 

– Rehellisesti sanottuna en itsekään tiedä, Tähkänen sanoo. 

Tanssii Tähtien Kanssa suorana MTV3-kanavalla ja MTV Katsomossa klo 19.30 alkaen.Tanssikuplan uudet jaksot MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin.

Lue myös:

    Uusimmat