Salkkarit-näyttelijä meni kihloihin! Häät ensi kesänä

Salatuissa elämissä useampaan otteeseen piipahtanut Miia Räikkönen on mennyt kihloihin. 42-vuotias kahden lapsen äiti suunnittelee häitä ensi kesälle. 

Mariannan julman äidin Raakelin roolista tunnettu näyttelijä Miia Räikkönen on mennyt kihloihin. Nainen kertoi ilouutisesta MTV:lle.

– Menimme kihloihin minun syntymäpäivänäni tiistaina. Häitä vietetään ensi kesänä, vaikka yritin ehdottaa miehelleni, että miten olisi vasta muutaman vuoden päästä. Hän kuitenkin sanoi, että ei malta odottamaan niin pitkään, Räikkönen naurahtaa. 

Kahden lapsen äiti erosi entisestä miehestään vuonna 2008, eikä uskonut, että löytäisi vielä uuden rakkauden elämäänsä. 

– Olin vähän sillä ajatuksella, että eiköhän tämä ollut tässä. Sitten elämääni tuli sellainen mies, joka vei jalat täysin altani. Olen tällä hetkellä onneni kukkuloilla. 

Pari on tuntenut toisensa jo muutaman vuoden ajan, mutta rakkaudeksi suhde muuttui vasta tämän vuoden puolella. 

– Kaikki on lähtenyt aika jytinällä liikkeille. Meillä on kuitenkin niin paljon yhteistä ja tykkäämme toistemme seurasta, joten mitäs siinä miettimään, Räikkönen sanoo. 

Näyttelijä kertoo, että voisi palata Salkkareihin vielä, mikäli sellainen mahdollisuus tulee eteen. Viime kerralla Raakel jätti Pihlajakadun myrskyisissä tunnelmissa. Hän yritti hukuttaa sekä Mariannan että Sergein. 

– Raakel on hyvin ristiriitainen roolihahmo. Hän jakaa minut, sillä itse koen olevani kiltti ihminen. Hahmoa on kuitenkin mielekästä näytellä, vaikka hän onkin niin häijy.

Raakel teki vaikutuksen myös katsojiin. Räikkönen tunnistetaan vieläkin kaduilla. 

– Moni tunnistaa minut yhä julkisilla paikoilla ja olen saanut hahmosta hyvinn paljon palautetta. Moni tullut sanomaan minulle, että Raakel on todella ruma ihminen sisältä päin. Koen, että olen onnistunut työssäni, mikäli ihmiset ajattelevat siten, Räikkönen sanoo. 

Salatut elämät MTV3-kanavalla arkisin klo 19.30. Jaksot Katsomossa ennakkoon edellisenä iltana klo 20!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja