Salkkarit-näyttelijä Hanna Kinnusella on kaksi työtä, rakennusprojekti ja perhe – yksi vinkki on ylitse muiden kiireisessä arjessa

3:01
Kiihtyykö Salkkarit-näyttelijä Hanna Kinnunen roolihahmonsa Sallan tapaan hetkessä nollasta sataan, jos paletti leviää? Katso video!

Salatuista elämistä tuttu Hanna Kinnunen kehottaa raivaamaan kalenterista tilaa omalle ajalle myös silloin, kun siellä näyttää täydeltä.

Näyttelijä Hanna Kinnunen palasi viime syksynä Salatut elämät -sarjaan pidemmäksi aikaa, kun hänen roolihahmonsa Salla Mattila palasi ryminällä Pihlajakadulle ja löysi oman paikkansa naapuruston koukeroisissa kuvioissa.

Jos Sallan elämässä on paljon meneillään, niin näin on myös Kinnusen omassa arjessa. Hän työskentelee Salkkareiden lisäksi radiojuontajana ja siviilielämän puolella perheellä on meneillään rakennusprojekti, kun uusi kotitalo nousee kovaa vauhtia pääkaupunkiseudulle.

– Ajattelin jo, että kysyt, miten saan ajan kulumaan, Kinnunen nauraa MTV Uutisten haastattelussa kysyttäessä, miten ihmeessä hän saa aikansa riittämään tähän kaikkeen.

Hän muistuttaa, että yksin hänen vastuullaan ovat kuitenkin vain hänen omat työnsä.

– Minulla on hyvä mies ja meillä on hyvä perhedynamiikka. Hommat jaetaan perheeseen ja raksaan liittyen tasavertaisesti, Kinnunen sanoo. 

– Se, ja ihan perus aikatauluttaminen auttaa pitkälle, hän lisää.

Kiihtyykö Hanna roolihahmonsa Sallan tapaan hetkessä nollasta sataan, jos paletti leviää? Katso haastattelu yllä olevalta videolta!

Kyseessä on jo perheen toinen rakennusprojekti. Ensimmäisestä se eroaa siten, että päävastuu on tällä kertaa ammattilaisilla, ja se vaikuttaa Kinnusen mukaan positiivisesti myös perheen arkeen.

– Ekalla kerralla mieheni ja hänen isänsä rakensivat melkein koko talon, ja minä olin kahden pienen lapsen kanssa. Tällä kertaa tuntuu helpommalta. Kaikesta selviää organisoimalla ja suunnittelemalla.

Kun tulessa on monta rautaa, vannoo Kinnunen juuri organisoinnin ja suunnittelun nimeen, jotta paletti pysyy kasassa. Lisäksi hänellä on yksi vinkki, joka auttaa häntä jaksamaan kiireessä. Hän aikatauluttaa kalenteriinsa myös hetkiä, jotka on varattu vain hänelle itselleen.

– Jos pystyy ottamaan joka päivä vaikkapa puoli tuntia tai jopa tunnin vain itselleen, jaksaa paremmin. Mutta jo se, että on edes joka viikko säännölliset ”taukotunnit”, auttavat jo jaksamaan, hän vinkkaa.

Tällä hetkellä päällimmäisenä mielessä on muuttoon ja uuteen kotiin liittyvä odotus. Työmaalla kaikki on onneksi edennyt suunnitelmien mukaan ja h-hetki koittanee alkukesästä.

– Mutkia ei ole onneksi tullut matkaan. Nyt näyttäisi, että kesäkuun loppuun mennessä päästään uuteen kotiin. Siellä on tietenkin sitten vielä paljon kaikkea pihahommaa ja terassin rakentamista, mutta kaikki on mennyt suunnitellusti ja odotan muuttoa.

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja