Salkkarit-kauden viimeiset juonipaljastukset! Vuosia sitten tapahtuneen murhan tutkimukset avataan uudelleen

Kurkkaa Salkkareiden seuraavaan viikkoon! 0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salattujen elämien kausi huipentuu jännittäviin tunnelmiin. Sarja jää joulutauolle 18.12. nähtävän jakson myötä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Kalle ja Lauri taipuvat suostumaan, kun Ismo pyytää heitä illalliselle. Ismo myöntää Gunnarille haluavansa uskoa, että hänen epäilyksensä Kallen ihastuksesta Laurista osoittautuvat vääriksi. Näin ei kuitenkaan tapahdu ja Ismo harmistuu, kun Mikiä ei kiinnosta hänen Lauri-epäilynsä ja vannoo selvittävänsä totuuden Laurista.

Aki tuskastuu, kun tajuaa, että tarvitsee uskottavan luonnetodistajan puhumaan oikeudessa hänen puolestaan Mustavaaroja vastaan. Susu suostuu Akin pyyntöön tavata illalla ja salaa Mikiltä tulevan tapaamisensa Akin kanssa.

Susu ja Linda ilmoittavat, että Nella ja Lasse voivat viedä Nadjan kotiin. Nella ja Lasse stressaantuvat, kun Linda vakuuttaa heidän joutuvan vastuuseen, mikäli ovat auttaneet Evaa pakoyrityksessä.

Aki ja Noel kohtaavat Mustavaarat oikeudessa, ja osapuolet nokittelevat toisilleen. Aki vakuuttelee todistajanaitiossa liikuttavasti, että hän on oikea henkilö huolehtimaan Camillan tahdosta. Aki menettää malttinsa Monican ristikuulustelussa.

Lasse kerää Jutan käsilaukusta levinneitä tavaroita ja huomaa samalla hormonilääkkeet tavaroiden joukossa. Hän ottaa asian Jutan kanssa, ja arvelee, että tämä kärsii vaihdevuosista. Lasse järkyttyy, kun Jutta selittää syövänsä estrogeenia, koska oli ennen mies.

Nella tunnustaa Violalle ja Miralle, ettei tiedä miten selviää yksin äitinä.

Elinan kuukautiset ovat myöhässä, ja se on yllättänyt sekä Elinan että Noelin. Elina epäilee olevansa raskaana, mutta ei ole vielä valmis käsittelemään asiaa Noelin kanssa.

Linda ja Kari tajuavat korjaamolla olevan meneillään jotain epäilyttävää, kun Kari saa murtohälytyksen.

Miki hämmästyy, kun poliisiasemalle saapuu nainen, joka väittää erään naispoliisin kuulustelleen häntä vuosia sitten tapahtuneesta murhasta. Miki avaa naisen pyynnöstä kuolemaan liittyvät pöytäkirjat ja huomaa jotakin hämärää.

3890: Ismo ja salsaiset kansiot
3891: Lasse ja vaihdevuosisadan rakkaustarina
3892: Noelille iskee menkka på
3893: Kuka ampui Aaroa?
3894: Murha ei vanhene koskaan

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla! Sarja jää joulutauolle 18.12 ja palaa ruutuun taas 4.1.2021!

Lue myös:

    Uusimmat