Salkkareista solmittu monivuotinen jatkosopimus

Salatut elämät -sarjasta on solmittu kolmivuotinen jatkosopimus.

Salkkareiden syyskausi alkaa maanantaina 25.8. MTV3-kanavalla. MTV:n ohjelmajohtaja Kristiina Werner-Autio julkisti tänään Salatut elämät -sarjan syyspressissä, että MTV ja FremantleMedia Finland ovat sopineet Salatut elämät -sarjan tuotannosta ja kehittämisestä kolmeksi vuodeksi.

Sopimuksen myötä Salatuista elämistä tulee tähän mennessä pitkäkestoisin suomalainen draamasarja, sillä sarjaa tehdään lisää noin 500 ensi-iltajaksoa. Näin katsojille luvataan arki-iltojen piristyshetkiä klo 19.30 ainakin vuoden 2018 kesään asti. 

– Sarjan katsojat television, tietokoneiden ja kännyköiden äärellä ansaitsevat ja nyt saavatkin pitkän tähtäimen pysyvyyttä. Uuden sopimuksen myötä syntyy myös kestävyyttä kehitystyöhön. Media-alan, katsojatottumusten ja lainsäädännön muutoksissa tämä on erityisen tärkeää nyt, MTV:n draamapäällikkö Sarita Koskelin-Harma sanoo. 

Salatut elämät on vuodesta toiseen yksi katsotuimpia kotimaisia draamasarjoja. Keväällä 2014 sarjan keskikatsojamäärä per jakso oli noin 780 000 ja katsotuimmat jaksot ovat saaneet peräti 900 000 katsojaa. Salatut elämät on lisäksi MTV Katsomon käynnistetyin ohjelma, kuukausittain sen jaksot saavat yli kaksi miljoonaa käynnistystä.

Nettisarjat menestyksiä ja uusi elokuva tulossa

Tänä kesänä mtv.fi:ssä esitetty Young Girl, Dream Girl onkaikkein menestynein Salkkarit-nettisarja tähän mennessä. Sarjaa on tähän mennessä käynnistetty MTV Katsomossa yhteensä 2,8 miljoonaa kertaa, mikä on 16 % enemmän kuin viime vuonna esitetyn Young Man, Cash Man -sarjan käynnistykset (2,5 miljoonaa). Young Girl, Dream Girl jatkuu MTV Katsomossa elokuun loppuun saakka.

Myös elokuvarintamalta kuuluu uutta. Järjestyksessään toinen Salatut elämät -sarjaan pohjautuva elokuva Nightmare 2 - Painajainen jatkuu saa ensi-iltansa 3.12.2014.

Lue myös:

    Uusimmat