Salkkareissa aikanaan hurmannut Jutta Lehtinen joutui epämukavaan tilanteeseen: "Kirjaimellisesti alasti ja joku innokas fani kurkkii sisään"

Jutta Lehtinen paljastaa kokemiaan hurjia fanikohtaamisia 8:24
Jutta Lehtinen kertoo fanikohtaamisista.

2000-luvun alussa Salkkareissa näytellyt Jutta Lehtinen muistaa joutuneensa mielenkiintoisiin fanikohtaamisiin näyttelijäuransa alkuaikoina.

Nykyään Italiassa paljon aikaa viettävä ja yrittäjänä työskentelevä Jutta Lehtinen muistaa vielä hyvin sen hullunmyllyn, joka Salatut elämät -sarjassa näyttelystä aikanaan seurasi.

Lehtinen tuli mukaan Salkkareihin vuonna 2003, kun hän esitti sarjassa Katri Sievistä. Nuorelle näyttelijänalulle sarjasta saatu huomio oli hämmentävää ja kohtaamiset tuntemattomien kanssa eivät aina olleet tervetulleita.

– Oli aika ajoin aika raskasta ja hämmentävääkin, kun ihmiset kaduilla tunnistivat, tuijottivat ja lähtivät seuraamaan, Lehtinen muistelee.

Mieleenpainuvin fanikohtaaminen tapahtui pukukopissa, kun Lehtinen yllätettiin kesken vaatteiden vaihdon.

– Siellä vaihdetaan vaatteita kirjaimellisesti alasti ja joku innokas fani hyppii oven takana ja kurkkii sisään. Ne olivat sellaisia tilanteita, että missä menevät yksityisyyden rajat? Lehtinen pohtii epämiellyttävää hetkeä.

Tuoreita fanikohtaamisia saattaa tulla Lehtisen eteen pian lisää, sillä hänet nähdään mukana Pihlajasatu-sarjassa, joka sijoittuu Salatut elämät -sarjan vaihtoehtoiseen todellisuuteen.

Fanien tapaaminen ei kuitenkaan aina ole ollut raskasta. Lehtinen painottaakain, että sarjalla on lukuisia ihania faneja, jotka käyttäytyvät hyvin ja suhtautuvat näyttelijöihin kunnioittavasti. Hän sai muun muassa lukuisia kirjeitä sarjan faneilta näytellessään Salkkareissa.

– Sai ihania kertomuksia siitä, miten sarja on yhdistänyt perhettä vaikka vain puoleksi tunniksi siihen sohvalle, kun muuten kaikilla on omat menot, Pihlajasadussa esiintyvä Lehtinen hehkuttaa.

Pihlajasadun 10-osainen toinen tuotantokausi alkaa maanantaina 24. kesäkuuta MTV3-kanavalla, mtv-palvelussa ja C Moressa. 

Lue myös:

    Uusimmat