Salkkareihin uusi kaunotar – tuttu Sub-kanavalta

Pihlajakadulle saapuu torstain 17.4. jaksossa salaperäinen kaunotar, Monica. Monicaa näyttelevä Irina Vartia on tuttu muun muassa Sub-kanavalta.

Salatuissa elämissä nähdään pian uusi hahmo, kun Monica-niminen kaunotar ilmestyy Pihlajakadulle. Monican näyttelijä Irina Vartia on työskennellyt aiemmin muun muassa Sub-kanavan juontajana. Hänet nähtiin myös Julkkis Big Brotherin apujuontajana kauden avausjaksossa viime syksynä.

Vartia on opiskellut näyttelemistä niin opistossa, ammattikorkeakoulussa kuin yliopistossakin. Salattuihin elämiin hän päätyi viime marraskuussa koekuvausten kautta.

– Minulle tuli heti sellainen olo, että tämän on tarkoitus tapahtua. Päätin tehdä kaikkeni, että onnistuisin, ja sain paikan.  

Monica tuo mukanaan Pihlajakadulle ihmissuhdekuvioita, mutta kaikille kaunottaren ilmestyminen kuvioihin ei ole pelkästään ilouutinen.

– Hän on asianajaja ja menestynyt työssään. Monica on ammattinsa puolesta ratkaisevassa asemassa tulevissa juonikuvioissa ja aiheuttaa närää joissakin henkilöissä. Vaikka Monica on urakeskeinen ja haluaa oikeudenmukaisuutta, ei oikeudenmukaisuuden tarvitse aina olla kirjoihin ja kansiin sidottua. Hän osaa seurata sydäntään. Monicassa on piirteitä, joita yleensäkin arvostan ihmisissä.

Vartia sanoo, että kuvauksiin mukaan hyppääminen on ollut helppoa.

– Monicalle tapahtuu paljon, ja mukana on haastaviakin kohtauksia, mutta näytteleminen ei ole tuntunut vaikealta. Kaikki tekevät sarjaa hyvällä ammattitaidolla.

– On ollut kutkuttavaa näytellä kohtauksia, joissa Monica pääsee näyttämään ammattitaitonsa. Myös romanttisia kuvioita on kiinnostava näytellä. On jännittävä nähdä, minkälaisia henkilöitä Monica kohtaa ja millaisia ihastumisia syntyy. 

Lue myös:

    Uusimmat