Salkkareiden uusi komistus sekoittaa pakkaa – kääntää Pihlajakadun naisten päät

Salkkareissa nähdään pian uusi kasvo, kun Pihlajakadulle saapuu mysteerimies Pietari. 

Pihlajakadulle saapuu uusi komistus, joka sekoittaa erityisesti eräiden naisasukkaiden pakkaa. Pietari-niminen mies nähdään ensimmäisen kerran keskiviikon ennakkojaksossa MTV Katsomossa

Pietarin saappaisiin astuu tamperelainen näyttelijä Miikka Wallin. Hän on työskennellyt eri teattereissa useamman vuoden ajan. Hänet on voinut nähdä muun muassa Lahden kaupunginteatterissa, Tampereen Teatterissa sekä Tampereen Työväen Teatterissa.

Salattuihin elämiin miehen tie kävi perinteisesti koekuvausten kautta. 

– Osallistuin viime keväänä koekuvauksiin Bikineitä ja timantteja -nettisarjaan. Loppujen lopuksi en päätynytkään siihen sarjaan vaan itse Salkkareihin, Wallin kertoo. 

Hänen roolihahmonsa Pietari kietoutuu salaperäisellä tavalla Pihlajakadulle. 

– Toivon, että Pietari olisi luotettava. Sellaisen kuvan olen hänestä itse saanut, mutta eihän sitä koskaan tiedä, mitä hän juonii. Kyseessä on kuitenkin Salkkarit, Wallin vihjaa. 

Kyseessä on hänen ensimmäinen tv-tuotantonsa. Tätä ennen hän on vaikuttanut pääosin teatterin lavalla. 

– Olen valmistunut Lahden ammattikorkeakoulun Musiikki- ja draamainstituutista musiikkiteatterilinjalta. Näyttelijän töitä olen tehnyt muun muassa Tampereella ja Lahdessa. Minua on aina kiinnostanut tehdä töitä kameran edessä. Suomessa tällaiset tilaisuudet ovat harvassa, joten tartuin heti tähän työhön. 

Wallin asuu Tampereella vaimonsa kanssa ja käy monen muun kollegansa tavoin sieltä käsin kuvauksissa. 

– On kyllä ollut jännittävää tulla tällaiseen isoon tuotantoon mukaan. Onneksi minulla on ollut täällä mahtava tukiverkko, Wallin kiittelee. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla kello 19.30. Jaksot ennakkoon MTV Katsomossa kello 20.00. 

Lue myös:

    Uusimmat