Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden naispahista vuosia näytellyt Nora Rinne hyvästelee sarjan haikein mielin: "Tulen varmasti kaipaamaan Camillaa"

18:16
Katso myös Salattujen elämien vastaavan tuottajan haastattelu! Marko Äijö paljastaa, miksi näin lohduttomaan juonenkäänteeseen päädyttiin

Nora Rinteen näyttelemän Camilla Mustavaara poistuu dramaattisten vaiheiden myötä Salkkareista.

Salatut elämät -sarjan kausi huipentui keväällä jälleen totuttuun tapaan dramaattisissa tunnelmissa.

Lisäksi sarjassa nähtiin pitkästä aikaa häät, kun Aki ja Camilla sanovat toisilleen ”tahdon” ylväissä puitteissa Helsingin tuomiokirkossa. Tämän jälkeen tuore aviopari poistuu kirkolta helikopterikyydillä.

– Se oli tosi upeeta, Camillaa näyttelevä Nora Rinne kuvaili MTV Uutisille puhelimitse maaliskuussa, kun kohtaukset oli kuvattu.

Hän kertoo, että morsiamen tunnelmaan pääsemisessä auttoi myös se, että kaikki oli mietitty loppuun asti meikkiä, hiuksia ja pukua myöten, mutta myös kuvauspaikka loi tunnelmaa.

– Onhan siinä toisenlainen tuntuma, kun seisoo tuomiokirkon käytävällä studion sijaan.

Aki ja Camillan suhde on vuosien varrella ollut myrskyisä. Myös Rinne myöntää, etteivät perinteiset kirkkohäät ehkä olleet sellainen käänne, jota pariskunnalta saattoi odottaa.

– Käsikirjoittajat onnistuvat aina yllättämään minutkin. Camillan ja Akin juttu ei kokonaan missään vaiheessa loppunut: joku yhteys heillä oli koko ajan. Ei siis ollut yllätys, että jotain kehkeytyy, mutta se yllätti, että kirkonkellot soivat ja ilmassa on perinteisen hääjuhlan tuntua, Rinne pohti.

Rinne kertoi, että säväyksen näyttävien kohtausten kuvaukseen antoivat myös sarjan aiemmat tapahtumat.

– Miljöö ja paikka yhdistyvät vuosien takaisiin dramaattisiin käänteisiin, jotka vieläkin välillä tulevat vastaan esimerkiksi Youtubessa, hän sanoo viitaten jaksoon, jonka yhteydessä hän poistui Salkkareista vuonna 2004.

Tuolloin Camillan oli tarkoitus avioitua samaisessa paikassa Kentsun kanssa, mutta hän muutti mielensä alttarilla ja poistui tuomiokirkosta helikopterilla. Hahmo oli tämän jälkeen kymmenen vuotta poissa Pihlajakadulta.

Koska kyseessä on kuitenkin Salkkarit, ei tuloillaan ole pelkästään onnellinen loppu, sillä helikopterissa ilmenee vika ja seuraukset ovat kohtalokkaat monellakin tapaa.

Poistuuko Camilla näyttävien kohtausten myötä sarjasta?

– Kyllä siinä niin käy, Rinne paljastaa. 

– Kuinka pitkäksi aikaa ja miten lopullisesti – se on käsikirjoittajien salaisuus. Tietynlainen päätös Camillan tarinaan kuitenkin tulee.

Rinne kertoo, että aloite lähtöön tuli häneltä itsellään, sillä hän on tehnyt päivätyönsä ohessa väitöskirjaa Teatterikorkeakouluun. 

– Kun taiteelliset osiot alkavat, on väitöskirjaa vaikeaa tehdä enää täyden päivätyön ohella. Tarvitsen siihen tässä kohtaa enemmän aikaa, ja minulla oli halu päästä keskittymään siihen enemmän.

Rinne on jättänyt Salkkarit jo kerran aiemminkin, mutta lähtö tuntuu myös tällä kertaa haikealta, sillä työyhteisö, työpaikka ja rooli ovat olleet näyttelijälle todella rakkaita.

– On toki ihanaa, että jokapaikanhöylänä sählääminen rauhoittuu, mutta haikein mieli olen silti, alakouluikäisten kaksospoikien äiti summaa.

– Tulen varmasti kaipaamaan sekä Camillaa että työkavereita. Ja ylipäänsä sitä tekemistä, sillä se on ollut tavattoman hauskaa.

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv-palvelussa 3.8. alkaen! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja