Salkkareiden juonipaljastukset julki! Pelokas Sabrina kolkkaa vainoajaksi luulemansa miehen – suunnittelee pakoa ulkomaille

Tässä on Sabrina Mustavaara 1:10
Muistatko vielä, kuinka Sabrinan hahmo saapui sarjaan?

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Elina saa kuulla Noelin itsetyydytyksestä Karilta. Hänen on vaikea ymmärtää Noelia. Pariskunta saa kuitenkin ongelmansa selvitettyä omalla tavallaan.

Severi huolestuu, kun hänelle selviää, että Anna on lopettanut some-työnsä. Severi ei saa tyttöä kiinni ja hälyttää Benjaminin etsintähommiin. Pojat murtautuvat sairaalan tietokoneelle, josta selviää, että Anna on muuttanut. Severi ja Benjamin päättävät mennä Annan uuteen osoitteeseen selvittämään, mitä tytölle on tapahtunut.

Lasse järkyttyy, kun tajuaa, että on hankkinut Evan entistä suurempiin vaikeuksiin hävittämällä tämän aseen. Epätoivoinen Eva purkaa tuskaansa Monicalle, joka lupaa selvittää asian.

Lasse ja Jere huojentuvat, kun he löytävät aseen, jonka olettavat kuuluvan Evalle. Kaksikko huolestuu, kun Monica varoittaa heidän joutuvan ongelmiin, jos vievät löytämänsä aseen poliisille.

Lauriin ihastunut Kalle potee huono omatuntoa, kun Ismo kehottaa häntä keskittymään ainoastaan parantumiseensa. Siitä huolimatta Kalle suostuu Laurin illallispyyntöön.

Ressu ja Nella päättävät mennä naimisiin vihdoin. Ressu jää kuitenkin mietteliääksi.

Pelokas Sabrina kolkkaa kotiutuvan Jeren. Sampo harmistuu, kun Sabrina suunnittelee luovuttavansa ja muuttavansa ulkomaille vainoajaa pakoon. Sampo keksii suunnitelman vainoajan kiinni saamiseksi.

3870: Pieni jerenneito
3871: Ismo panee tärskyn märskyn
3872: Miki liittyy Pihlajakadun uniklubiin
3873: Hei, älä mee
3874: Yksinäiset yössä

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös:

    Uusimmat