Salatut elämät

Pihlajakadulla tapahtuu!

Salkkareiden viikon jaksot ennakkoon

Katso lisää

Salkkareiden juonipaljastukset julki! Koomaan vajonnut Aki kumoaa lääkärin ennustukset – näyttää yllättäen heräämisen merkkejä

0:44
Kurkkaa Salkkareiden menneillään olevaan viikkoon!

Ensi viikolla Salatuissa elämissä nähdään jälleen jännittäviä juonenkäänteitä.

Ensi viikolla Salatuissa elämissä Sabrina ei usko Sampon väitettä, että Noel olisi Sabrinan vainoaja.

Susu harmittelee Jutalle, ettei Aki todennäköisesti koskaan herää koomastaan. Hän yllättyy täysin, kun Aki näyttää heräämisen merkkejä.

Linda on murheellinen erosta. Samaan aikaan Jiri on tullut puhumaan Evalle. Jiri kertoo Evalle, että hän haluaa olla tämän kanssa tosissaan, mutta Eva epäröi hieman. Jiri uskoo, ettei mikään voi enää rikkoa perhettä, mutta Eva kantaa yhä salaisuutta Nadjan isyydestä

Viola yrittää lohduttaa Lindaa ja ehdottaa asunnon etsimistä. Linda päättää puhua vielä Jirin kanssa ja menee Viitamäen asuntoon odottamaan viinipullon kanssa. Linda joutuu kuitenkin pettymään. Elina ja Benjamin kannustavat Karia lähestymään Lindaa ystävänä ja tukijana. Kari lähestyy Lindaa ja kaksikko saa lohtua toisistaan.

Ainon syrjäyttämäksi tullut Noel lähtee katkerana Mustavaara-yhtiön konttorilta. Aino pelkää tuhonneensa parisuhteensa astumalla Noelin varpaille.

Lasse ja Severi lähtevät autoilemaan, mutta Lassea hermostuttaa liikaa istua pelkääjänpaikalla ja tilanne ajautuu riitelyksi. Severin keskittyminen herpaantuu ja hän ajaa vahingossa ihmisen päälle.

3827: Huomenta, Aki!
3828: Eron ja rakkauden hetkiä
3829: Heippalappuja
3830: Tartu Mikiin!
3831: Nella ja mammatinvalintakysymys

Salatut elämät arkisin klo 19.30 MTV3-kanavalla!

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja