Mainos

Salibandyottelussa dramaattinen episodi: Pelaajan kives jouduttiin poistamaan – kolme päivää myöhemmin tapahtui jotain aivan uskomatonta

Ruotsin 2. divisioonan salibandyssä on todistettu uskomatonta tapahtumaketjua.

Ensin Trosa Edanöä edustava 24-vuotias Jesper Lindgren koki kovia. Lindgren sai laukausta peittäessään pallon kovaa arkaan paikkaan, ja hänen kiveksensä jouduttiin poistamaan, kertoo Aftonbladet.

Lindgren kuvaili pallon osumista kiveksiin pahimmaksi kivuksi, mitä hän on elämänsä aikana kokenut.

– Makasin vain ja huusin. Viiden minuutin kuluttua kives oli kasvanut neljä kertaa suuremmaksi, Lindgren sanoi.

Lindgren ymmärsi, että tilanne oli huolestuttava. Verenvuoto paljastui heti.

– Minulta otettiin röntgenkuvat ja havaittiin, että se (kives) oli vaurioitunut vakavasti eikä sitä voitu pelastaa, joten se leikattiin kokonaan pois.

Lindgrenin mukaan hänen mahdollisuutensa saada jälkikasvua ole kokonaan menneet, mutta todennäköisyydet ovat pienentyneet huomattavasti.

"Naurettavaa, lähes koomista"

Ei tässä kuitenkaan kaikki. Kolme päivää Lindgrenin leikkauksen jälkeen toinen Trosa Edanön pelaaja Rikard Söderström peitti laukausta ja hänelle kävi yhtä pahasti. Söderströmille jouduttiin tekemään sama toimenpide.

– Tämä on naurettavaa, lähes koomista. Näin ei ole tainnut tapahtua Ruotsin salibandyssa moniin vuosiin, ja nyt tämä tapahtuu meille kahdesti, Lindgren sanoi.

Lindgren kertoo puhuvansa asiasta Söderströmin kanssa vitsaillen. Hän korostaa kuitenkin, että aihe on vakava. Jatkossa Lindgren aikoo pelata munasuojilla.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja