Salatut elämät -tähtien kesä: Taukoa Facebookista ja vahvoista meikeistä

Kun hektiset Salatut elämät -sarjan kuvaukset jäävät kesän kynnyksellä tauolle, tietää se muutoksia näyttelijöiden arkirutiineihin. Salkkari-näyttelijät Mia Ehrnrooth, Kirsi Ståhlberg ja Jasmin Hamid aikovat kesällä kirjoittaa reippaalla tahdilla blogia, huljutella varpaita vedessä ja – mitäpä muutakaan kuin – näytellä!

Kun Salatut elämät -sarja jää ansaitulle tauolle, tietää se myös salkkari-tähdille kesälomaa. Vai tietääkö? Nimittäin ystävykset Mia Ehrnrooth, Kirsi Ståhlberg ja Jasmin Hamid aikovat puuhastella kukin tahollaan – ja pääpainollaan – pitkin kesää.

Cindyn roolista tutuksi tullut Mia Ehrnrooth, 26, kertoo pyhittävänsä kesän lomailulle ja blogin kirjoittamiselle.

– Kesällä meikkaan vähemmän. Haluan pitää ihostani hyvää huolta ja töissä pyrin pesemään maskin heti pois, koska töissä meille laitetaan paljon meikkiä, Ehrnrooth paljastaa.

– Haluan myös poiketa roolihahmostani vapaa-ajalla, koska diplomi-kosmetologi Cindyllä on todella vahvat meikit. Käytän itse yleensä vain ripsiväriä ja BB-voidetta, nainen hymyilee.

Katariinan roolissa neljä vuotta toiminut Hamid kertoo pörräävänsä kesän Imatran suunnalla, Kruunupuiston kesäteatterissa.

– Esiinnyn tänä kesänä Sormet liisterissä -nimisessä farssissa. On mukavaa päästä pitkästä aikaa liveyleisön eteen näyttämölle. Se on hyvää vaihtelua salkkaripuuhaan, Hamid hymyilee.

Kuinka paljon kesäteatteri eroaa Salatut elämät -sarjan kuvauksista?

– Kokonainen näytelmä on aivan eri asia kuin pienet kohtaukset, jotka kestävät puolitoista minuuttia. Näytelmässä voi tehdä paljon isommin ja heittäytyä, eikä kohtauksia voi ottaa uusiksi. Farssissa on myös ajoitus erittäin tärkeää, Hamid jatkaa.

Isabellaa näyttelevä Kirsi Ståhlberg puolestaan jättää tänä kesänä teatterilavat taakseen.

– Olen ollut kaksi kesää putkeen kesäteatterissa ja ajattelin, että nyt pidän kunnolla lomaa: vedin kalenterini täyteen viivoja! nainen nauraa.

– Tavoitteenani on relata mökillä, nähdä vanhoja ystäviä sekä sukulaisia. Pyrin laittamaan puhelimen pois päältä ja antaa se olla kolme päivää rauhassa ilman että katson Facebookia. Mutta aion kyllä päivitellä blogia ja kertoa miten ihana kesä minulla on ollut! Laitan vain kuvia, joissa minulla on varpaat vedessä.

Entä mitä aikovat salkkaritähdet Anneli Ranta ja Susanna Mikkonen tehdä kesällä? Lue myös:Salkkarit-tähdet paljastivat kesäsuunnitelmansa

Salatut elämät -päätösjakso: Hetki lyö, viime hetki lyö (13.6.)AVA

Kuva: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja