Salatut elämät -tähdet: Tämä tekee naisesta vahvan

Salatut elämät -sarjan näyttelijät ja tosielämän ystävykset Mia Ehrnrooth, Kirsi Ståhlberg sekä Jasmin Hamid kannustavat naisia olemaan vahvoja – mutta mikä tekee naisesta vahvan?

Salatut elämät -sarjan näyttelijät, työtoverit sekä ystävykset Mia Ehrnrooth, Kirsi Ståhlberg ja Jasmin Hamid uskovat vakaasti siihen, että yhdessä saa enemmän aikaan.Tesian-kolmikko tietää, että naisena olemisen haasteet perustuvat tänä päivänä muun muassa moninaisiin odotuksiin ja rooleihin: pitäisi olla hyvä äiti, puoliso, kumppani, työntekijä – ja vielä pitäisi pitää huolta itsestä.

– Naisten tulisi kuitenkin muistaa, ettei aina tarvitse pärjätä yksin, vaan saa ja pitää uskaltaa pyytää apua. Yhdessä saa enemmän aikaisiksi kuin yksin. Se on rohkeutta, että uskaltaa pyytää apua, Kirsi Ståhlberg kuvailee.

– Naisesta tekee vahvan se, että hyväksyy itsensä. Jos olet tyytymätön esimerkiksi ammatinvalintaasi, muista ettei ole ikinä liian myöhistä kouluttautua uudelleen. Ehkäpä vahvuutta on juuri se, että uskaltaa tehdä ratkaisuja, jotka todella tuntuvat omilta, Jasmin Hamid jatkaa.

Näyttelijät muistuttavat myös kaikkia – niin naisia kuin miehiäkin – kuuntelemaan intuitiotaan.

– On erittäin tärkeää, että uskaltaa tavoitella unelmiaan ja uskaltaa olla oma itsensä. Oman identiteetin löytäminen on aika pitkä tie – se voi olla koko elämän kestoinen projekti, 26-vuotias Mia Ehrnrooth muistuttaa.

uusitaan arkisin AVAlla klo 17.

Tule AVAn Facebook-faniksi!


Lue myös:


AVA / Katri Koskinen

Kuva: AVA

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja