Salaliittoteoreetikot jälleen hurmiossa: Maailma loppuu tässä kuussa!

1:48

Salaliittoteoreetikot uskovat, että maailmanloppu saapuu huhtikuun 23. päivä. Tällöin tulivuoret purkautuvat, kolmas maailmansota syttyy ja Jeesus saapuu nostamaan kristityt Taivaaseen.

Millainen vastuu YouTube-tähdillä on jakamistaan sisällöistä? Katso suomalaisen tubettajan näkemys yllä olevalta videolta.

Uskonsa nämä lähitulevaisuuden maailmanloppuun luottavat ihmiset perustavat astrologiaan, kertovat muun muassa brittiviestimet The Sun sekä Mirror.

Huhtikuun 23. päivänä Aurinko, Kuu sekä Jupiter asettuvat Neitsyt-tähtikuvion muotoon. Samaan aikaan salaliittoteoreetikot uskovat mystisen Niburun – oletettu taivaankappale tunnetaan myös nimellä Planeetta X – ilmestyvän taivaalle.

Taivaankappaleiden järjestys levittää, esimerkiksi YouTuben salaliittoteoriakanavilla jaetun viestin mukaan, hulluutta ympäri maailmaa. Hulluudesta alkaa puolestaan kolmas maailmansota ja maanpäällinen manala.

Jeesus syntyy ja maailma tuhoutuu

Monien mukaan tapahtumaketjun voi ennustaa Raamatun Ilmestyskirjaa lukemalla.

– Ja näkyi suuri merkki taivaassa: vaimo, vaatetettu auringolla, ja kuu hänen jalkojensa alla, ja hänen päässään seppeleen kaksitoista tähteä. Hän oli raskaana ja huusi synnytyskivuissaan, ja hänen oli vaikea synnyttää, kertoo Johanneksen ilmestys (12:1–2).

Salaliittoteoreetikot uskovat, että jakeissa esiintyvä nainen saa todellisuuden vastikkeensa Neitsyt-tähtimerkistä.

Yhdysvaltalainen David Meade – joka on kuuluisa esimerkiksi ennustettuaan Planeetta X:n törmäävän maahan 23.7.2017 –  kertoo Express-lehden haastattelussa taivaankappaleiden järjestyksen olevan merkki Jeesuksen uudesta tulemisesta.

Samaan aikaan, kun Jeesus syntyy uudelleen, maailma tuhoutuu. Meaden mukaan Niburun ohittaessa Maan sen painovoima saa nimittäin aikaan valtavia tulivuorenpurkauksia.

NASA on kieltänyt planeetan olemassaolon

Teoriat arvaamattomasta Niburusta, tai Planeetta X:stä, ovat kasvaneet niin profetialisiin mittoihin, että Yhdysvaltain ilmailu- ja avaruushallintovirasto NASA on joutunut ottamaan kantaa asiaan.

– Kyseistä Niburu-planeettaa ei ole olemassa, joten huoleen ei ole aihetta, NASA kertoo tiedotteessaan.

Tiedote julkaistiin viime syyskuussa, kun Meaden kaltaiset maailmanlopun saarnaajat uskoivat viimeisen päivän olevan ovella.

***


Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja