Salakuvat: Porsche kaunistaa Panameraa

Ensimmäisen sukupolven Porsche Panamera esiteltiin vuonna 2009. Auto sai kritiikkiä osakseen etenkin perän pyöreistä muodoista, jotka eivät monen mielestä olleet kovin onnistuneet. Ensi vuonna esitellään täysin uusi toisen sukupolven linjakkaampi Panamera.

Nyt saadut salakuvat uudesta Panamerasta osoittavat toisen sukupolven muotojen olevan linjakkaammat. Keulasta auto on heti tunnistettavissa Porscheksi ja perä on huomattavasti linjakkaampi. Perusmuoto on kuitenkin pitkälti sama ja auto sukunäkö edeltäjään on selvä. Samaa tyyliä siis kuin 911-malliuudistukset, jotka usein ovat saaneet kritiikkiä vähäisistä muutoksista.

Vaikka Panamera onkin iso luksusauto, löytyy tämän auton tärkein paikka vasemmalta edestä. Panamera on ollut tunnettu kokoisekseen ketterästä ajettavuudestaan ja sitä myös uusi malli tulee olemaan. Tästä huolimatta mukavuutta ei ole haluttu sivuuttaa ja tarvittaessa Panamera kykenee myös edustavaan kyyditsemiseen.

Sisätilojen osalta Panamera siirtyy uudelle aikakaudelle uuden multimediajärjestelmän myötä. Ohjaamon lentokonemainen muoto säilytetään sukunäköisenä muulle Porsche-mallistolle.

Uusi toisen sukupolven Panamera on tulossa markkinoille ensi vuonna.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja