Salakuvat: Näiden naamioiden alta löytyy uusi Subaru Impreza

Subaru julkaisi hiljattain ensimmäiset piirustukset Tokion autonäyttelyssä esiteltävästä tulevasta Subaru Imprezasta. Auto bongattiin nyt ensimmäisissä testeissään.

Subaru esittelee täysin uuden Imprezan vuodelle 2017. Lokakuun lopussa aukeavassa Tokion autonäyttelyssä saadaan esimakua tulevasta mallista konseptiauton muodossa. Salakuvaajan linssiin kuitenkin osui nyt raskaasti naamioitu farmariversio vuosimallin 2017 Imprezasta.

Auto jäi kiinni tankkauksen yhteydessä, joten kuvaajalla oli mahdollisuus nähdä auto rauhassa. Yksityiskohdista paljastui muun muassa rengastuksen koko, joka tässä testiautossa oli 205/50R17. Lisäksi sisätiloista saatiin ensimmäiset kuvat, mutta myös ne olivat rankkojen maskeerausten peitossa.
Uuden sukupolven Impreza tulee perustumaan Subarun modulaariseen pohjalevyyn.

Pellin alle tulee moottorivaihtoehdoksi ainakin uusi 2,0-litrainen bokseri-diesel, joka yhdistyy CVT-automaattiin tai kuusiportaiseen manuaalivaihteistoon. Lisäksi mallistoon on mahdollisesti tulossa hybridiversio. Perinteinen ja WRX ja huippumalli WRX STI ovat myös odotettavissa.

Uuden Imprezan tuotannon arvioidaan alkavan ensi vuoden loppupuoliskolla. Tuotanto tapahtuu Lafayetten tehtaalla Indianassa Yhdysvalloissa.

Lue myös:

    Uusimmat