Mainos

Salakuvat: BMW:n 2-sarja kasvaa – luvassa neliovinen coupé

BMW on tuomassa markkinoille 2-sarjan Gran Coupén. Se tulee täydentämään BMW:n parillisten neliovisten coupé-mallien suoraa 4- ja 6-sarjojen alapuolelle.

Voisi kuvitella, että malli perustuu 2-sarjan kaksioviseen Coupéen, mutta näin ei kuitenkaan tule olemaan. Kaksiovisen mallin hyödyntäessä 3-sarjasta lainattua pitkittäismoottorista ja takavetoista perusideologiaa perustuu uusi Gran Coupé BMW:n UKL-pohjalevylle, jota käytetään muun muassa Active Tourerissa. Moottorit tulevat siis olemaan auton keulalla poikittain, ja auto on lähtökohdaltaan etuvetoinen.

Auton moottorivalikoima tulee perustumaan kolmi- ja nelisylinterisiin moottoreihin, jotka tarjoavat 102-224 hevosvoimaa. Perinteisten bensa- ja dieselmallien lisäksi tarjolle tulee pistokehybridi, jossa 1,5-litrainen kolmisylinterinen bensaturbo saa apua 88-hevosvoimaiselta sähkömoottorilta 225xe Active Tourer -mallin tapaan.

Auton tuotekehitys ja testaus on jo täydessä vauhdissa kuten kuvista on nähtävissä. Uutuusmallia odotetaan markkinoille vuonna 2019.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.