Mainos
Salatut elämät

Koko kesä Salkkareiden nettisarjoja

KATSO ILMAISEKSI MTV-PALVELUSSA

Saku ja Miia, Miro ja Oona, Aleksi ja Hanna – muistatko vielä nämä Salkkarit-parit vuosien takaa?

Rakkaustarinat ovat Salattujen elämien suola, ja katsojat ovat saaneet nauttia monenlaisista romansseista. 

20-vuotisjuhliaan pian viettävä Salatut elämät on pyörinyt alusta asti romantiikan ympärillä, ja mukaan on mahtunut suuri joukko rakkaustarinoita. 

Palaa hetkeksi näiden suosikkiparien tarinoihin!

Markus ja Laura

Ennen kuin Markus lopulta meni naimisiin Elina Taalasmaan kanssa, leiskui lempi Laura Kivirannan suuntaan. Monelle katsojalle tämä nainen oli se oikea Markukselle, mutta parin tiet erosivat kivikkoisen taipaleen jälkeen ja lopulta Markus kuoli Elinan aviomiehenä. 

Miro ja Oona

Miron ja Oonan suhteen alku oli erikoinen. Oona seurusteli Joonatanin kanssa, ja Oonaan ihastunut Miro kiusasi siksi Joonatania. Myöhemmin Oona ja Miro alkoivat seurustella ja muuttivat Sallan luokse asumaan. Pari meni myös kihloihin.

Miron ja Oonan suhteen sotki Noa, japanilainen vaihto-oppilas, jota Oona suuteli humalassa. Miro päätyi puolestaan sänkyyn Pepin kanssa.

Aleksi ja Hanna

Sarjan alkuaikojen romansseista kuohuttavimpiin kuului Jukka Salinin nuoren Hanna-vaimon ja tämän poikapuolen Aleksin kielletty intohimo. Jo sarjan alkuperäisessä käsikirjoituksessa kerrottiin, ettei Hanna kokenut yhteyttä miehensä kanssa ja löysi yhteisen sävelen paremmin Aleksin seurassa. Tilanne oli erityisen vaikea myös siksi, että Jukan toivoessa vielä yhtä lasta Hanna ja Aleksi saivat vahingossa Sofian. 

Aleksin ja Hannan tarina olisi voinut jatkua onnellisena, mutta lopulta Hannan nukahti rattiin ja ajoi kohtalokkaan kolarin. Aleksi jäi Sofian kanssa kaksin. 

Lari ja Elias

Eliaksen ja Larin, eli Lariaksen, tarina on varmasti yksi Salattujen elämien ikimuistoisimmista. Kaksikon ylä- ja alamäkiä kulkenut suhde on tavoittanut katsojia ympäri maailmaa YouTuben kautta.

Suhde alkoi, kun jääkiekkoa harrastava Lari vielä seurusteli Eliaksen ystävän Iidan kanssa. Rakkaus kohtasi paljon haasteita, sillä niin parin itsensä kuin lähipiirinkin oli vaikea hyväksyä poikien suhdetta. 

Rakkaustarina tuli päätökseensä, kun Elias kuoli Larin käsivarsille hetkeä ennen Larin kosintaa. 

Saku ja Miia

Saku Salin ja Miia Laitela ovat sarjan ikonisimpia pareja. He olivat aluksi vain ystäviä, mutta kipinä oli olemassa alusta asti. Suomalainen yleisö muun muassa jännitti sydämet pamppaillen, kun pari suuteli ensi kerran pullonpyörityksen yhteydessä. 

Teinien rakkaus oli yhtä aikaa suloista ja dramaattista, ja kun se päättyi Miian kuolemaan, ei Sakun hahmolla ollut muuta vaihtoehtoa kuin poistua sarjasta. Pari äänestettiin myöhemmin sarjan kaikkien aikojen suosituimmaksi. 

Salatut elämät arkisin MTV3-kanavalla ja mtv.fissä! Koko viikon jaksot C Moressa ennakkoon!

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja