Saksan kokenut tähtihyökkääjä vakuuttaa olevansa pelikunnossa Englantia vastaan – "Loukkaantuminen ei enää pidättele minua"

Jalkapallon miesten EM-kisoissa pelaavan Saksan hyökkääjä Thomas Müller vakuuttaa, että hänen polvivammansa ei estä pelaamista ensi tiistain EM-neljännesvälieräottelussa Englantia vastaan.

– Jos se olisi ongelma, en olisi ollut harjoituksissa mukana. Loukkaantuminen ei enää pidättele minua ja olen varma, että se ei ole ongelma Englanti-peliä ajatellen, kommentoi Müller lauantaina joukkueensa tukikohdassa Baijerissa.

Saksalaishyökkääjä oli sivussa joukkueensa avauskokoonpanosta viime keskiviikon Unkari-ottelussa, mutta tuli vaihdosta kentälle toisella puoliajalla. Englanti-otteluun Mülleria odotetaan avauskokoonpanoon.

– Molemmat joukkueet (Saksa ja Englanti) esittivät lohkovaiheessa vakuuttavia otteita, mutta mukana oli myös hetkiä, jotka aiheuttivat ansaitusti kritisointia.

31-vuotias Müller metsästää edelleen lopputurnauksen avausmaaliaan, joka on haussa seuraavan kerran Englannin kustannuksella.

– Olisi hienoa onnistua tiistaina maalinteossa, mutta minulle tärkein asia on, että selvitämme tiemme jatkoon, saksalaishyökkääjä totesi.

Lue myös:

    Uusimmat