Saksalla persoonallinen tapa valmistautua Leijonien kohtaamiseen

Saksan jääkiekkomaajoukkue latasi akkujaan poistumalla toissapäivänä hotellikuplastaan linja-autolla merenrantaan.

MAINOS

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Saksan joukkue ajoi poliisisaattueessa rantaan, ja parituntisen ulkoilun aikana pelaajat kävelivät hiekalla ja valmennusjohto kävi juoksulenkillä päävalmentaja Toni Söderholmin johdolla, kertoi müncheniläinen Süddeutsche Zeitung.

Saksan pelaajat ovat pysytelleet edelliset kuusi viikkoa koronakuplassa ja nähneet tätä ennen MM-kisakaupunki Riiasta vain hotellinsa ja pelihallin.

Saksa kohtaa tänä iltana kello 20.15 alkavassa ottelussa hallitsevan maailmanmestarin Suomen.

–  Tärkeintä on keskittyä saksalaiseen jääkiekkoon. Siihen panemme kaikki voimamme, päävalmentaja Söderholm sanoi Saksan jääkiekkoliiton nettisivuilla.

–  Meidän täytyy parantaa ratkaisevissa tilanteissa ja olla vahvempia kaksinkamppailuissa, Söderholm jatkoi.

Kahun vielä sivussa

Saksan kapteeni Moritz Müller ilmoitti joukkueensa tavoitteeksi oman potentiaalin tavoittamisen ja Suomen lyömisen.

–  Suomalaiset ovat erittäin luisteluvoimaisia ja teknisesti taitavia, yksi kärkimaista näissä MM-kisoissa, Müller sanoi.

NHL:n Edmonton Oilersista saapunut Dominik Kahun ei voi MM-kisojen karanteenisääntöjen mukaan pelata vielä Suomea vastaan, vaikka on jo päässyt jääharjoituksiin Saksan mukana.

Saksan Lukas Reichelin pelaaminen on epävarmaa. Kazakstanin Ivan Stepanenko taklasi häntä päähän keskiviikkona, ja Reichel joutui jättämään ottelun kesken.

–  Tämä oli jo kolmas meidän pelaajamme päähän kohdistunut taklaus neljässä ottelussa. Puhumme 19-vuotiaasta, en ota mitään riskejä, Söderholm sanoi Süddeutsche Zeitungille.

Lue myös:

    Uusimmat