Mainos

Sairaanhoitajan poika vastaa äitinsä tatuointeja kritisoiville: ”Olen vähän hämmentynyt”

Amerikkalaismies puolustaa äitiään ja muistuttaa, etteivät tatuoinnit määrittele ihmistä.

Äitinsä käymän keskustelun jälkeen Jordan Miller päätti avautua Facebookissa mieltään painavasta aiheesta. Millerin julkaisemassa kuvassa on hänen sairaanhoitajana työskentelevä äitinsä, Misti Johnson, työasu yllään. 

Hihoista pilkistävät tatuoidut käsivarret. Tatuoinnit ovat myös asia, joista Miller haluaa päivityksessään avautua. Hän muistuttaa, että hänen äitinsä on paljon muutakin kuin tatuointinsa.

Jos päivitys ei näy, voit katsoa sen täältä

Miller kertoo kuulleensa äidiltään, että joissain sairaaloissa suhtaudutaan hyvin tiukasti työntekijöiden tatuointeihin.

– Minun täytyy sanoa, että olen vähän hämmentynyt, Miller kirjoittaa.

Mies kertoo nähneensä äitinsä vetävän naisen ulos autosta ennen kuin nainen ehti tukehtua savuun. Poika on nähnyt äitinsä ompelevan tikkejä tiensivussa auto-onnettomuudessa loukkantuneelle henkilölle. Lisäksi hän on todistanut äitinsä tulevan kotiin 12 tunnin työvuoron jälkeen uupuneena taisteltuaan koko päivän väkivaltaisen potilaan kanssa.

– Hän on tullut kotiin pideltyään sylissään vauvaa katsoen hänen ottavan viimeisen henkäyksensä. Hän on pelastanut huumeaddikteja yliannostukselta sairaalan vuoteella, Miller jatkaa listausta.

– Tatuoinnit eivät määrittele ihmistä. Äidilläni on enemmän tatuointeja kuin voin laskea, eikä se ole koskaan vaikuttanut hänen työetiikkaansa.

Miller päättää kirjoituksensa toteamalla, että tautoinneista huolimatta äiti herää samaan aikaan joka päivä ja menee pelastamaan jonkun hengen.

Millerin päivitystä on jaettu yli 114 000 kertaa ja tykkäyksiä sille on ropissut jo reilusti yli 175 000.

Lähde: Someecards

***

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.