Sairaanhoitaja oli erossa perheestään seitsemän viikkoa koronan takia – koskettava video äidin ja lasten jälleennäkemisestä

Sairaanhoitaja oli erossa perheestään seitsemän viikkoa – koskettava video äidin ja lasten jälleennäkemisestä 0:51
Videolle Aimie pääsee takaisin kotiin seitsemän viikon työkomennuksen jälkeen.

Aimie työskenteli sairaanhoitajana sairaalassa, jossa koronaan sairastuneita hoidettiin.

Englantilaisnainen ei ole saanut käydä kotonaan seitsemään viikkoon koronan takia. Aimie on töissä sairaanhoitajana sairaalassa, jossa koronaan sairastuneita potilaista hoidetaan. Syy kieltoon on yksinkertainen. Hänen tyttärellään on astma ja astmaa sairastavat kuuluvat riskiryhmään.

Yhdistyneen kuningaskunnan julkisen terveydenhuoltojärjestelmän eli NHS:n julkaiseman tiedotteen mukaan Aimie on työskennellyt Derbyn ja Burtonin yliopistollisessa sairaalassa viiden vuoden ajan. Hänellä on kolme lasta, joista nuorimmaisella, viisivuotiaalla Ivylla on todettu astma. Koronapandemian puhjettua Aimielle tarjottiin mahdollisuutta asua poissa kotoa pahimman sairauspiikin yli ja hän suostui oitis tarjoukseen suojellakseen perhettään virukselta.

Videolla Aimie pääsee vihdoin kotiin ja hänen lapsensa Ivy ja veljekset Dillon ja Rex pääsivät viimein halaamaan äitiään.

– Oli kamalaa olla erossa perheestäni, mutta tiesin heidän olevan turvassa ja se rauhoitti minua, Aimie kertoo. Hän kiittää kollegoitaan tuesta näinä vaikeina aikoina.

Tytär Ivy on kertonut haluavansa seurata äitinsä jalanjälkiä ja tahtoo isona sairaanhoitajaksi. Ennen koronaa Ivy oli suunnitellut ryhtyvänsä prinsessaksi aikuistuttuaan.

Lähteet:  NHS University Hospitals of Derby and Burton ja Storyful

Lue myös:

    Uusimmat