Sairaalaan joutunut Sipe Santapukki kommentoi nyt vointiaan: "Terveellä ihmisellä on miljoona toivetta, kipeällä yksi"

5:04
Emma Kimiläinen ja Sipe Santapukki stuntissa.

Sipe Santapukki harmittelee keikan peruuntumista. Erityisesti, kun on odottanut keikkojen alkamista niin paljon. 

Apulanta-yhtye kertoi tänään torstaina (6.8.) Instagram-postauksessaan, että he joutuvat peruuttamaan Vaasa Festivaleilla järjestettävän keikkansa. Syynä peruuntumiselle on se, kun yhtyeen rumpali Sipe Santapukki joutui sairaalaan sunnuntaina jalkaleikkauksesta aiheutuneiden komplikaatioiden vuoksi. Santapukki oli leikkauksessa viisi viikkoa sitten. 

Nyt rumpali kommentoi vointiaan henkilökohtaisella Instagram-tilillään. Kuvassa hän makaa sairaalasängyllä.

– Terveellä ihmisellä on miljoona toivetta, kipeällä yksi. Kunpa se toteutuisi lähipäivinä, hän aloittaa kirjoituksensa. 

– Kiitos ymmärryksestä ja tsempeistä. Harmittaa todella rajusti, että joutuu makaamaan tässä kun pitäisi olla soittamassa; varsinkin kun keikkojen alkamista on odottanut erityisen paljon. Pitikin tulla tämmöinen takapakki, mutta kyllä tässä taas kaasupolkimelle päästään, hän jatkaa kirjoituksessaan. 

Santapukin päivitys on kerännyt paljon tsemppiviestejä. 

– Pikaista paranemista!!! Nyt muulla ei oo välii, seuraaja kirjoittaa.

– Tsemppiä ja pikaista toipumista, kommenteissa kirjoitetaan. 

Santapukki kirjoitti heinäkuun lopussa Instagramissa, että jos kaikki menee kuin pitää, hän pääsee eroon kainalosauvoista.

– Jos kaikki on mennyt by the book, ens vkolla pääsee viimein eroon näistä tikuista. Sit pääsee opettamaan kävelyn perusteita hermoille ja lihaksille. Kiitos vielä miljoonasti tsempistä! Se jeesaa oikeasti, Santapukki kirjoitti lisäten kuvatunnisteiksi muun muassa kuntoutus.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja