Sipe Santapukki muistelee Annassa ensimmäistä kohtaamistaan Minna Kaupin kanssa: "Tiesin heti, että tästä voisi tulla jotain suurta ja kaunista"

Minna Kauppi ja Sipe: Mennään aallon harjalla 1:35
Minna Kauppi ja Sipe Santapukki kertoivat kuulumisiaan Emma-gaalassa vuonna 2016

Apulanta-yhtyeen Sipe Santapukki kertoo Anna-lehden haastattelussa parisuhteestaan entisen huippusuunnistajan Minna Kaupin kanssa.

Entinen huippusuunnistaja Minna Kauppi paljasti keväällä elämäkertateoksessaan, kuinka hän kohtasi sattumalta nykyisen puolisonsa, Apulanta-yhtyeen rumpalin Sipe Santapukin. Kauppi oli Apulannan keikalla, kun katseet kohtasivat.

Nyt kahdeksan vuoden takaista kohtaamista muistelee puolestaan Santapukki, joka puhuu Anna-lehden tuoreessa haastattelussa muun muassa parisuhteestaan.

– Tiesin heti Minnan kohdatessani, että tästä voisi tulla jotain suurta ja kaunista – jos tässä ylipäänsä jotain on. Intuitioni sanoi, että nyt ei ole hetki himmailulle tai pähkäilylle, jos hän vain huolii minut. Niin onnellisesti siinä sitten kävikin, ja yhteinen elämämme alkoi siitä illasta.

Santapukki sanoo haastattelussa, että pariskuntaa yhdistää samanlainen elämänasenne. Vaikka Minna on entinen huippu-urheilija ja hän itse tunnettu rokkari, eivät ulkoiset asiat, tittelit tai tunnettuus ole pariskunnalle tärkeitä.

– Meistä kumpikaan ei keskity ulkoisiin asioihin. En ole kahdeksan vuoteen nähnyt hänen ostavan muita meikkejä kuin kerran yhden huulipunan. Se on aika maltillista.

Pariskunnalla on 3-vuotias poika Ukko, ja keväällä Minnan elämäkertateoksen ilmestymisen aikoihin he paljastivat ilouutisen: perheeseen odotetaan toista lasta.

Vaikka ulkoiset asiat eivät ole pariskunnalle tärkeitä, kertoi Kauppi avoimesti elämäkerrassaan, että julkisuus vaikutti siihen, kuinka parin suhde alkoi. Kirjassa kuvailtiin, kuinka he tapailivat salaa esimerkiksi huoltoasemilla.

Myös ensimmäinen yhteinen ulkomaanmatka pidettiin salassa ja se vaati melkoisia järjestelyjä.

– Me varattiin paikat samalle New Yorkin -lennolle, mutta eri penkkiriveille. Se oli täydellinen rikos – kukaan ei arvannut mitään. Meillä oli lentokoneen vessassa tyhjä karkkiaski, jonka avulla me läheteltiin toisillemme viestejä. Mynthon-boksi ja viestit ovat yhä tallessa aarteinani, Santapukki kertoi kirjassa.

Lue myös:

    Uusimmat