Mainos

"Sain tiedon uutisista" – Silja Europan matkustajille ei tiedotettu kuolemantapauksista

3:06
MTV Uutiset Liven lähetyksessä lisää aiheesta.

Tallinnasta Helsinkiin sunnuntaina päivällä saapuneen Silja Europan matkustajille ei tiedotettu laivalla edellisenä yönä ilmenneistä kahdesta kuolemantapauksesta.

– Näin tänään päivällä uutisissa tiedon laivalla kuolleista, kertoi tamperelainen Keijo Vierelä Silja Europan tultua Helsingissä Jätkäsaaren satamaan kello 16.

Hänen mukaansa aluksella ei huomannut paluumatkan tunnelmasta mitenkään, että siellä oli tapahtunut juuri jotain poikkeavaa.

Viron-matkalta palannut Ryan Doughty sai tiedon laivalla kuolleista vasta Helsingin satamassa, kun STT kysyi häneltä kommenttia tapahtuneesta.

– Menin Silja Europalla myös Viron-suuntaan lauantaina illalla, eikä laivalla ole tiedotettu tapauksesta yöllä tai sunnuntaina paluumatkalla, niin ikään Tampereelta kotoisin oleva Doughty kertoi.

Doughty ei ollut havainnut mitään tavallisesta poikkeavaa Silja Europan meno- tai paluumatkalla.

Tallink Siljan viestintäjohtaja Marika Nöjd kertoi STT:lle, että yhtiön aluksella tapahtuneesta kuolemantapauksesta ei yleensä tiedoteta muille matkustajille laivalla, jos se ei vaikuta muiden matkaan esimerkiksi laivavuoron myöhästymisenä.

Lisää aiheesta
  Mainos
  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.

  Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja