Mainos

Säilytä hiusten väri kiiltävänä

Meikkitaiteilija Riia Koivisto antoi Helmen muuttumisleikkiin saapuneelle Minna Kallionpäälle vinkkejä uuden, mustan värin ylläpitämiseen.

Muuttumisleikkiin saapuneen Minna Kallionpään hiukset värjättiin Minnan ihonsävyyn hyvin sopivalla kylmällä mustalla. Meikkitaiteilija Riia Koivisto muistutti Minnaa siitä, että mustassa tukassa kiillon säilyttäminen on ensisijaisen tärkeää. Siksi Riia suosittelikin Minnalle värjätyille hiuksille tarkoitettuja tuotteita, jotka pitävät värin lisäksi huolta myös kiillosta.

Sampoon ja hoitoaineen lisäksi Riia suositteli Minnalle tehokosteuttavaa hiusnaamiota kerran viikossa tai kahdessa käytettäväksi. Hiusnaamion voi laittaa vaikka saunaan, kunhan muistaa silloin suojata hiukset pyyhkeellä. Lisäkiiltoa tukkaan tuo kiiltosuihke.

– Kiiltosuihke on täydellinen tuote mustalle tukalle. Tätä voi suihkauttaa suoraan tukkaan tai ensin kädelle ja siitä hiuksiin, Riia opasti.

Katsomo-video ei ole saatavilla

Värjätyille hiuksille hehkua

Minnan tukalle omiaan ovat Nivean Color Crystal Gloss -sarjan tuotteet. Sampoo, hoitoaine ja hiusnaamio ehkäisevät värin haalistumista sekä antavat värisävylle hehkua ja syvyyttä. Color Crystal Gloss Style & Care -hoitava kiiltosuihke puolestaan tuo värjätyille hiuksille hehkuvaa kiiltoa sekä uskomatonta pehmeyttä. Suihke sisältää nestemäistä kristallia ja suojaavia antioksidantteja. Tuote ei latista tai tahmaa hiuksia.

MTV3/Helmi

Kuva: Tommi Penttinen

Artikkelin tarjoaa:

Artikkelin tarjoaa:

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.