Saija Tuupanen peruu loppuvuoden keikkansa terveyssyistä: "En ole millään muotoa työkuntoinen"

8:08
Vaikeuksien kautta Syksyn sävelen voittoon – vieraana Saija Tuupanen

Iskelmälaulaja Saija Tuupanen kertoi Instagram-tilillään peruvansa loppuvuoden keikkansa terveyssyistä johtuen.

Syksyn sävel -kilpailun lokakuussa voittanut iskelmälaulaja Saija Tuupanen peruu loppuvuoden keikkansa. Laulaja ilmoitti asiasta viikonloppuna omalla Instagram-tilillään. Päätös perustuu terveydellisiin syihin.

– Terveisiä päivystyksestä! Nyt kävi niin, että minun tämän vuoden keikat on tehty. Kaaduin kirjaimellisesti sänkyyn ja en ole millään muotoa työkuntoinen, laulaja kirjoittaa postaamansa maisemakuvan yhteydessä.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Tuupanen kertoi Ilta-Sanomille havahtuneensa torstaina tavallista voimakkaampaan pääkipuun, ja että hänelle nousi perjantain ja lauantain välisenä yönä kuume. Särkylääkkeet eivät tehonneet äkilliseen kipukohtaukseen.

Ilta-Sanomille antamassaan haastattelussa Tuupanen kertoi, että kova pääkipu pakotti hänet lauantaina päivystykseen.

Laulajan koronatesti osoittautui negatiiviseksi, eikä muissakaan tutkimuksissa ilmennyt mitään vakavaa. Lääkäri onnistui myös lopulta löytämään pääkipua helpottavan lääkkeen.

Tuupanen kertoi Ilta-Sanomille kärsineensä niskajumeista johtuneista pääkivuista aikaisemminkin, mutta tällaista hän ei ollut koskaan ennen kokenut. Kipukohtaukselle ei löydetty muuta syytä kuin raskaasta työrupeamasta johtuva ylikuormittuminen.

Laulaja kertoi Ilta-Sanomille lomailevansa helmikuun puoliväliin saakka.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja