Saija Tuupanen herkistyi suorassa tv-lähetyksessä – isä sai sairauskohtauksen ennen laulukilpailua: "Enkelit olivat matkassa"

8:08
Vaikeuksien kautta Syksyn sävelen voittoon – vieraana Saija Tuupanen

Saija Tuupanen kiittelee avopuolisoaan Sami Hedbergiä kaikesta tuesta.

Laulaja Saija Tuupanen voitti Syksyn Sävel -laulukilpailun kappaleellaan Kuurasydän. Tuupanen kuvailee Uutisaamun haastattelussa, että tunteiden kirjo oli valtava, kun hän sai kuulla voitostaan.

– Olin äärettömän onnellinen ja sellainen tunteikas hetki se oli. Vähän niin kuin Tangomarkkinoilla 18 vuotta sitten. Pikkaisen samoja fiboja oli siinä, vuonna 2003 tangokuningattareksi kruunattu Tuupanen naureskelee.

Tuupasen voittokappale on kaunis balladi, jonka hän esitti erityisesti äidilleen ja isälleen. Valmistautuminen Syksyn säveleen oli vaikea ja ajatukset perheessä, sillä Tuupasen isä oli saanut yllättäen aivoveritulpan.

– Edellinen viikko oli tosi raskas ja tietysti, kun on huoli omasta isästä, Tuupanen kertoo ja herkistyy Uutisaamu-lähetyksessä.

Tuupanen muistaa edelleen puhelun, kun sai kuulla asiasta.

– Oli se kyllä sellainen hetki, että ei ole ennen tullut elämässä vastaan. Tipuin ihan suoraan sanottuna polvilleni. Olen ihan äärettömän onnellinen, että enkelit olivat matkassa ja äiti oli lähellä, Tuupanen kertoo ja sanoo isän voinnin olevan nyt hyvä.

Tuupanen seurustelee koomikko Sami Hedbergin kanssa, joka on ollut suurena tukena koko Syksyn sävelen ajan.

– Hän osaa olla äärettömän kannustava ja juuri oikealla tavalla siinä vierellä. Varmasti aistii ja tuntee esiintyjänä, mitä minä koen ennen tuollaista isoa juttua, Tuupanen kiittelee.

Tuupanen ja Hedberg tekevät joulun aikaan yhteisen konserttisalikiertueen, joka kantaa nimeä JouluShow.

– Tämä on meillä jo muhinut ehkä varmaan jo vuoden verran. Ihan mahtava lähteä yhdessä konserttilavoille. En malta odottaa, mitä kaikkea siellä on luvassa, Tuupanen kertoo.

Uutisaamu nähdään MTV3-kanavalla joka arkiaamu kello 6.25-9.30 välisenä aikana. Ohjelma on katsottavissa myös mtv-palvelussa ja MTV Uutiset Livessä

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja