Säihkettä ja tunnelmaa – pue koti uudenvuoden juhlaan

Vuosi vaihtuu juhlavimmin säihkeen ja kauniin valaistuksen keskellä. Älä huoli, jos kotisi on vielä jouluasussa, sillä joulukodin voi päivittää vuodenvaihteeseen helposti.

Kulta ja hopea loihtivat perinteisesti kodin juhlakuntoon, mutta uusivuosi vaihtuu kyllä hienovaraisemminkin. Jos kotonasi on vielä joulukuusi ja sisustus kylpee punaisen sävyissä, voit hyödyntää samaa ideaa myös uutenavuotena. Lisää vain hiukan säihkettä ja kotisi on valmis vuodenvaihteen juhlaan.

Hyvää tunnelmaa ei tietenkään saa taiottua pelkällä kauniilla sisustuksella, vaan tunnelman tekevät ennen kaikkea vieraat ja maltillisesti nautittu kuplajuoma. Lempeä valaistus ja menevä musiikki kuitenkin avittavat vieraita rentoutumaan ja säihke viimeistelee juhlan tunnun.

Uutenavuotena on sallittua myös hullutella. Jos kotisi säihkyy kilpaa shampanjalasien kanssa, miksi et tekisi säihkeestä juhlien teemaa? Pyydä vieraita koristautumaan glitteriin ja hassuihin asusteisiin, jotka sointuvat kimaltavaan juhlakotiin kuin nenä päähän.

Jos hulluttelu ei kuitenkaan istu makuusi, myös hillitty sinisen ja hopean tai sinisen ja kullan yhdistelmä on kaunis. Tämä on helppo toteuttaa esimerkiksi kauttauksessa. Koko kotiin taas voi tuoda sinistä ja metallin hehkua esimerkiksi kiiltävän serpentiinin, koristeiden tai tunnelmavalojen muodossa.

Ainutlaatuinen tunnelma syntyy, kun jätät muun koristuksen minimiin, mutta panostat näyttäviin valoihin. Kokoa valaisimista hauskoja kokonaisuuksia tai luota ylt'ympäriinsä ripoteltujen jouluvalojen voimaan.

Jos haluat selvitä juhlien jälkimainingeista mahdollisimman helpolla, jätä koristukset vähiin ja luota valaistuksen, musiikin, juoman ja vieraiden voimaan. Serpentiinit saattavat kruunata juhlasisustuksen, mutta niiden siivoaminen onkin jo toinen juttu.

Lue myös:

(MTV LIFESTYLE)

Lue myös:

    Uusimmat