Sai kumppanin kiinni pettämisestä – nainen teki jäätävän katoamistempun

Puhelinnumeron vaihtaminen ja toiseen kaupunkiin muuttaminen kuulostavat varsin brutaaleilta tavoilta päättää pitkäaikainen parisuhde, mutta tällä naisella oli siihen hyvä syy.

Treffimaailmassa on tullut tutuksi englanninkielen termi ”ghosting”, joka tarkoittaa "katoamistemppua" eli yhteydenpidon lopettamista ilman, että kertoo sille mitään syytä.

Vaikka ghostaamista pidetään pelkurimaisena ja ikävänä tekona, varsin törkeällä tavalla poikaystävänsä jättänyt nainen sai teostaan sosiaalisessa mediassa vain sympatiaa ja kunnioitusta.

Yllätys ei mennyt aivan niinkuin piti

Nainen väittää Redditissä lopettaneensa yhteydenpidon yhtäkkiä ja muuttaneensa toiseen kaupunkiin jättääkseen poikaystävänsä, jonka kanssa hän oli ollut yhdessä viisi vuotta. Tempusta uutisoivat muun muassa Mirror ja Independent.

Kaikki alkoi, kun nainen päätti yllättää poikaystävänsä tuomalla tämän kotiin aamupalaa ja uuden videopelin. Hän joutui järkyttymään, kun poikaystävä löytyikin sängystään alasti nukkumassa ex-tyttöystävä kainalossaan.

– Hän ei kuullut, kun tulin sisään, joten suljin hänen makuuhuoneensa oven ja jätin aamupalan, pelin sekä kappaleeni hänen kodin avaimistaan keittiön pöydälle, nainen kirjoittaa Redditissä.

– Menin autolleni, poistin Facebook-tilini ja blokkasin hänet kaikista muista sosiaalisen median kanavista. Sitten soitin puhelinoperaattorilleni ja vaihdoin numeroni.

Jo samalla viikolla muutto ja uusi työpaikka

Ghostaus ei kuitenkaan päättynyt siihen.

– Tekstasin perheenjäsenilleni ja läheisille ystävilleni, ettemme olleet enää yhdessä ja käskin heitä estämään hänet sosiaalisessa mediassa. En kertonut heille syytä, nainen kertoo.

– Olin tilanteessa, jossa saatoin päättää asuntoni vuokrasopimukseni aikaisemmin, ja aloitin uudessa työpaikassa eri kaupungissa myöhemmin sillä viikolla.

Nainen siis kertoo poistaneensa poikaystävänsä elämästään tarjoamatta tälle lainkaan mitään selitystä tai mahdollisuutta keskustella aiheesta. Näin hän uskoo satuttaneensa poikaystäväänsä kaikista pahiten.

Vaikka tarinan todenperäisyydestä ei voi olla varma, se on lähtenyt leviämään hurjaa vauhtia sosiaalisessa mediassa, jossa naisen tekoa on ylistetty.

"Tämä on pahismainen veto. Älä siedä mitään p*skaa, ja vain katoa." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hän on ihmeellinen." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

"Hiton kylmää." Jos twiitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Lähteet: Mirror, IndependentReddit, Twitter

***

3:00

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja