Mies päätti suhteen ilmoittamatta mitään ja vain katosi, miksi? Miehet vastaavat

Juttusarjassa miehet vastaavat joka viikko lukijoiden kysymyksiin liittyen seksiin, ihmissuhteisiin ja muuhun elämään!

"Miksi mies jättää naisen katoamalla? Ei viestiä, ei mitään. Eikö rahkeet riitä kertomaan mielenkiinnon loppumisesta?" Kysyy nimimerkki ghosting.

Näin miehet vastasivat!

"Erotilanteethan ovat hirveän vaikeita eikä kenellekään mukavia. Katoaminen on todennäköisesti keino olla vain kohtaamatta ikäviä asioita. Tietenkään ei kovin suoraselkäinen valinta, mutta "helppo" tie ulos."
– 36, avoliitossa

"Itse en ole tuolla tavalla koskaan toiminut, mutta olettaisin miehen pitävän sitä nopeimpana ja yksinkertaisimpana keinona, jolla välttää turha draama ja pitkät, päätökseen vaikuttamattomat keskustelut."
– 37, naimisissa

"Heti kärkeen on pakko todeta, että tämä sama asetelma pätee myös toisinpäin: yhtä lailla nainen jättää miehen katoamalla, ilman viestiä, ilman mitään. Käytetään siis termiä ihminen. Saattaa hyvinkin olla niin, että ihmisellä ei riitä kantti tai uskallus kertoa, että enää ei kiinnosta. Se on toisaalta kovin inhimillistä, mutta samalla melko alhaista. Tällaisessa tilanteessa olisi aina toivottavaa, että ihminen ilmaisisi mielenkiinnon sammumisesta edes tekstiviestitse, sähköpostitse tai vaikka faksitse. Rivien välistä tulkitseminen on yhtä helvettiä ja jotain, mihin kukaan ei voi olettaa kenenkään automaattisesti kykenevän tai haluavan kyetä."
– 34, suhteeton

"Se on luultavasti juuri sitä, ettei uskalla kertoa. Pelottaa liikaa, että saa haukut niskaan tai jotain muuta. Helpompi vain kadota. Tällaisella miehellä on aika paljon vielä opittavaa sosiaalisissa taidoissa. Ei anna kauhean rehellistä tai suoraselkäistä kuvaa muutenkaan."
– 37, naimisissa

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja