SAG-gaalan seksikästä pukuloistoa – kenen look hurmasi tyylituomarit?

Screen Actors Guild Awards keräsi punaiselle matolle elokuva- ja televisiotähtien kuumimmat nimet. MTV Lifestylen oma tyyliraati rankkasi illan onnistuneimmat ja kaameimmat asukokonaisuudet – lue kommentit!

Vuoden 2015 SAG-gaala toi punaiselle matolle mielin määrin televisioruuduissa ja valkokankaalla ihastuttanneita näyttelijöitä. Gaalassa jaetaan vuosittain palkinnot vuoden parhaille elokuville ja tv-sarjoille.

Kenen asukokonaisuus oli toimivin, huomiotaherättävin? Tyyliraatimme varsin erilaiset tuomarit rankkasivat asut.

Tyylituomari 1:  Muotiin erikoistunut toimittaja, joka rakastaa pukuhistoriaa ja on koukussa verkkoshoppailuun. Hurahtaa ajatuksen tasolla milloin mihinkin trendeihin, mutta suosii kuitenkin klassista tyyliä boho chic-mausten omassa pukeutumisessa.

Tyylituomari 2: Muodista mitään ymmärtämätön toimittaja, jonka vaatetietämys keskittyy lähinnä siihen, miten päin paita puetaan ylle. Suosii kirppisvaatteita ja ostaa housunsakin kierrätettyinä.

Tyylituomari 3: Muodista ei ehkä sen suurempia ymmärrä, mutta naiskauneus on lähellä tämän toimittajan sydäntä. Itse pukeutuu aina tuttuun ja turvalliseen mustaan – sehän on aina muodissa? Saattaa olla myös hieman koukussa kenkiin.

Tyyliraati: Kenen juhlalook oli onnistunein?

Tyylituomari 1: Emma Sone edusti tyylikkäänä! Puvun takki näyttää naisella todella seksikkäältä, mutta sen pariksi olisivat sopineet joko paljaat sääret tai pitkät housutkin. Tyylikkäitä housupukuja toivoisi näkevän punaisella matolla enemmänkin paljastelevien mekkojen sijaan.

Tyylituomari 2: Tuo mekon alaosa on melko kamala. Läpinäkymätön osuus miellyttää silmää ja kaula-aukko on kaunis, mutta verhotyyppinen harsi ei innosta. Ai, tässä oli takkikin? Luulin sitä hameeksi.

Tyylituomari 3: Birdman-elokuvassa (suosittelen!) loistosuorituksen tehnyt Stone yhdisti asussaan kaksi eri tyyliä: pitkän puvun takin ja läpinäkyvän hameenhelman. Musta on aina tyylikäs valinta, mutta jokin tässä asussa hämää. Kengät ovat iiiihanat.

Tyylituomari 1: Ei sytytä. Turhan syvä kaula-aukko, eikä vyötärö oikein korostu tässä asussa vaan vartalo vaikuttaa pötkylämäiseltä. Jennifer olisi voinut pystyä parempaan.

Tyylituomari 2: Melko perusmekko. Ei herätä suuria tunteita. Pukee kantajaansa, mutta hieman liian antava kaula-aukko omaan makuuni. Toisaalta minun ei tarvitsekaan poseerata punaisella matolla.

Tyylituomari 3: Wau! Aniston on viime aikoina valinnut ylleen erityisen avonaisia mekkoja. Tässä leningissä Anistonin kroppa näyttää erittäin naiselliselta: vyötärö ja lantio ovat kauniissa kaaressa.

Tyylituomari 1: Sofia Vergara pukeutuu seksipommistatuksensa mukaisesti. Väri sopii tummalle näyttelijättärelle, mutta läpikuultavat yksityiskohdat yhdistettynä anteliaaseen kaula-aukkoon ovat jo liikaa. Kiinni sidottu, sliipattu tukka tekisi kokonaisuudesta tyylikkäämmän, nyt tulee Jessica Rabbit-vibat.

Tyylituomari 2: Rohkea väri ja kivannäköinen malli. Tykkään. Onko tuo miehusta ottanut mallia Madonnan kuuluisista tötteröliiveistä?

Tyylituomari 3: Mamma mia, uhkea Vergara ei pelkää korostaa naisellisia piirteitään. Mekko tosin näyttää hitusen halvalta tanssiaismekolta?

Tyylituomari 1: Yksinkertainen on kaunista, kuten tämä mekko todistaa! Kokonaisuus on kuitenkin hivenen aikuismainen teini-ikäiselle, Ariel olisi voinut irrotella lyhyemmillä helmoilla ja leikkisillä yksityiskohdilla.

Tyylituomari 2: Kaunis mekko. Hillitty, muttei tylsä. Ehkä tähän olisi sopinut kaveriksi joku kaulakoru?

Tyylituomari 3: Vasta 16-vuotias Moderni perhe -näyttelijä ihastutti tuossa kauniissa, vaaleassa mekossa. Helma olisi voinut tosin olla leveämpi, jotta ylä- ja alaosa olisivat enemmän tasapainossa.

Tyylituomari 1: Yksinketainen, tyylikäs ja kaunis kokonaisuus. Plussaa hyvästä kampauksesta, joka tekee naapurintyttömäisestä Kaleysta asennemimmin oloisen.

Tyylituomari 2: Tämä mekko on erikoisen mallinen tötterö. Väri on upea, mutta mallista en ole niinkään varma. Miksi tämä kapenee alaspäin? Vyö on outo, melkein liian hentoinen – voisi olla rockimpikin.

Tyylituomari 3: Tykkään kovasti Rillit huurussa -tähden uudesta hiustyylistä! Oikea rokkimimmi. Pienet, sirot korut sopivat kauniisti punaista, yksinkertaista leninkiä vasten.

Tyylituomari 1: Erikoisesti leikattu leninki säväyttää kauniilla värillään. Kiiltävä satiini ei ehkä ole materiaalina imartelevin, mutta asu pukee Sophiaa kauniisti.

Tyylituomari 2Nätti malli, vyötärön pieni pussitus on kiva lisä. Puku näyttää siltä, että se kuuluu tällaiseen tilaisuuteen.

Tyylituomari 3: Mielestäni hitusen erikoisemman värinen leninki sointuu kauniisti Bushin hiustenvärin kanssa!

Tyylituomari 1: Tönkkö materiaali, mekko ei laskeudu ja yläosa istuu vähän sinnepäin. Kampauskin on tylsä, mallia prom queen.  Sinällään kaunis muotokieli mekossa, mutta ei ole omia suosikkejani.

Tyylituomari 2: Kaunis puku. Sopii kantajalleen. Ei tosin taida hulmuta tähden kävellessä, eli melko jäykkä.

Tyylituomari 3: Musta merenneitomekko on mielestäni erittäin seksikäs ja dramaattinen. Täydet pisteet dramaattiasuudesta, muutoin näyttää siltä, että mekko olisi valahtanut 5–10 senttiä liian alas.

Tyylituomari 1: Lupita onnistuu jälleen! Mekko laskeutuu kauniisti, ja sen vävyt sopivat täydellisesti näyttelijättärelle. Kampaus tuo esiin kasvonpiirteet ja korut. Erikoisempi kuosi ja pitkät hihat saavat asun erottumaan edukseen tylsien iltapukujen joukosta. Aivan ihana.

Tyylituomari 2: Ihana. Tämän ottaisin itsekin. Lupita on lisäksi niin aurinkoinen, ettei tästä voi olla tykkäämättä.

Tyylituomari 3: Sanalla sanoen: aivan ihana!

Tyylituomari 1: En tykkää. Malli ei ole paras Emmyn vartalolle, ja sitä paitsi muutenkin hihaton, korsettimainen yläosa ja prinsessahelmat on aina tylsähkö valinta. Kampaus on suorastaan vanhanaikainen ja koru ei sovi kokonaisuuteen ollenkaan.

Tyylituomari 2: Tykkään. Jos olisin menossa larppaamaan nais-Legolasina, valitsisin tämän puvun. Tämä oli kehu.

Tyylituomari 3: Tästä lookista tulee mieleen keijukainen. Hiukset olisivat voineet olla vaikkapa auki.

Tyylituomari 1: Kivat kengät ja trendikäs kampaus, mutta muuten näyttää lähinnä erikoisuuden tavoittelulta. Runsas mekko kadottaa Rosamundin vartalon täysin alleen, ja laahus tekee asusta lähinnä hullunkurisen. Epäimartelevampaa vaatetta saa hakea.

Tyylituomari 2: Mekon kankaasta tuli mieleen sohvatyyny. Ei muuta kommentoitavaa.

Tyylituomari 3: Olen hieman ihmetellyt Rosamund Piken viimeisimpiä asuvalintoja, ja tämä menee samaan kastiin. Mutta pidän kovasti siitä, että näyttelijän kauniit sääret näkyvät.

Tyylituomari 1: Tylsä asu. Sopisi paremmin kurvikkaammalle kropalle.

Tyylituomari 2: Kivanmallinen mekko, mutta melko muhkeat hihat. Ei ehkä paras valinta. Väri on kamala.

Tyylituomari 3: Olenko ainoa, jolle tulee tästä vähän tätimäinen fiilis?

Tyylituomari 1: Sykähdyttävän seksikäs. Väri sopii hienosti Camilalle.

Tyylituomari 2: Ihana. Täyttää luksus-Hollywood-mekon tunnusmerkit.

Tyylituomari 3: Seksikäs! Rakastan merenneitohelmoja. Tummanlila on myös syntisen dramaattinen väri.

Tyylituomari 1: Tyylikäs puku sinänsä, mutta ei istu ihan niin hyvin kuin voisi. Kampaukseen olisi voinut panostaa enemmänkin.

Tyylituomari 2: En tiedä, mitä tämän asun olkapäillä tapahtuu. Muuten kiva.

Tyylituomari 3: Mielestäni tämä asu korostaa liiakseen Naomi Wattsin laihaa olemusta.

Tyylituomari 1: Kaunis ja klassinen puku, laskeutuu hyvin. Elegantti ilmestys, ehkä hivenen yllätyksetön. Jokin upea rannekoru olisi kruunannut kokonaisuuden!

Tyylituomari 2: Tyylikäs ja yksinkertainen. Melko tylsä tilaisuuteen nähden.

Tyylituomari 3: Oliko tämä vähän tönkkö?

Tyylituomari 1: Kaunis puku, vaikka yleensä en pidä näin paljosta krumeluurista. Paulalle ehkä syvään uurrettu kaula-aukko olisi toiminut paremmin. Kampaus on huono!

Tyylituomari 2: Luulin, että tämä on pitsiä, mutta puku onkin koristeltu helmin. Puku on koru itsessään, ei kaipaa mitään lisää. En käyttäisi.

Tyylituomari 3: Tässäkin asussa olisin toivonut enemmän muhkeampaa helmaa, jotta kokonaislook olisi tasapainoisempi ja naisellisempi.

Tyylituomari 1: Jännittävä, erottuu massasta, kaunis leikkaus ja värit. Ei silti ole omaan makuuni.

Tyylituomari 2: Kuosi miellyttää silmääni. En ehkä valitsisi tätä mekkoa punaiselle matolle. Tämä on enemmän kesäinen piknik puistossa -asu.

Tyylituomari 3: Kuosi on mielestäni kaunis, mutta en kyllä ymmärrä tuota vaaleansinistä yksityiskohtaa.

Tyylituomari 1: Yksi suosikkejani! Kauniisti istuva asu, tyylikäs kokonaisuus. Mustat kengät ehkä liian raskaan väriset tähän asuun.

Tyylituomari 2: Hyvin vaalea jo itsessään, joten miksi puvun ainoa yksityiskohta on beige? Kaunis malli, mutta tylsä.

Tyylituomari 3: Vau, tässä lookissa on ihana ripaus seksikkyyttä.

Tyylituomari 1: Kaunis väri, mutta yläosan koriste näyttää siltä, ettei se ihan istu. Vähän täti.

Tyylituomari 2: Kaunis puku, tylsä väri. Sopii tilaisuuteen.

Tyylituomari 3: Tämä asu näyttää mielestäni jokseenkin tylsältä. Seinäruusu.

Tyylituomari 1: Tyylitön ja mauton. Kamala meikki, liian piukka mekko, hirveä malli ja materiaali. Halvan näköinen kokonaisuus.

Tyylituomari 2: Uu mama. Kaunis ja korea. Eikö punaisella matolla kuulukin säväyttää? Tykkään. 

Tyylituomari 3: Vapise, Kim Kardashian. Orange Is the New Black -tähti poseerasi kameroille niin, että kurvit varmasti pääsivät valokeilaan. Asu ei kuitenkaan ollut suosikkini.

Tyylituomari 1: Keiran raskausmuotia on ilo seurata. Kaunis kampaus ja hyvä look. Tosin vain Keira on raskaanakin niin siro, että voi kantaa tällaisen kerrostetun mekon ilman, että kokonaisuus alkaa näyttää liian kermakakulta. Väri sopii Keiralle erityisen hyvin.

Tyylituomari 2: Ensimmäinen ajatukseni oli "verhot". Voin kuvitella, että tämän mallinen mekko on teurastettu tyylipalstoilla. Itse tykkään paljon, käyttäisin tätä myös itse.

Tyylituomari 3: Raskaana oleva Keira Knightley onnistui mielestäni valitsemaan mukavanoloisen asun, jossa on hyvä liikkua. Värikin miellyttää silmää.

Tyylituomari 1: Kamala look.

Tyylituomari 2: Tuo mieleen Punahilkan. Nätti, mutta ylä- ja alaosa ovat vähän eri maailmoista.

Tyylituomari 3: Apua, tämä näyttää kovin raskaalta leningiltä! Ei ole suosikkini, ei sitten lainkaan.

Tyylituomari 1: Vielä kamalampi! Tyylitön ja vanhanaikainen, tunkkainen ja halvan oloinen. Kimallus, kiiltelevä pinta, hohtomeikki ja blondaus tukassa luovat vaikutelman vuosituhannen alun hip hop -videosta karanneesta böönasta.

Tyylituomari 2: Ei.

Tyylituomari 3: Tässä on nyt liikaa elementtejä. Kiiltävä pinta ja hopeiset yksityiskohdat riitelevät Coxin hiustyylin kanssa.

Tyylituomari 1: Leikkaus on jännittävä ja väri räväkkä, mikä ei ole siis huono asia ollenkaan! Valitettavasti sporttinen mekko toimisi parhaiten urheilullisemmalla vartalolla.

Tyylituomari 2: Jännä idea ja kiva väri. Tekee kantajastaan vähän tötterömäisen.

Tyylituomari 3: Tämän leningin väri ei ainakaan jäänyt huomaamatta! Sitruunankeltainen on raikas, mutta tuota verkkomaisuutta en täysin allekirjoita.

Tyylituomari 1: Tykkään! Erikoinen väri sopii kauniisti Clairelle, ja Charlien enkelimäinen kampaus toimii mekon nyt trendikkään halterneck-leikkauksen kanssa. Clairen iloinen ilme saa tykästymään tyyliinkin.

Tyylituomari 2: Kaunis. Kivaa kikkailua sekä kaulalla että vyötäröllä. Kantaja näyttää myös iloiselta.

Tyylituomari 3: Pidän kovasti leningin yläosasta, jännittävästä solmusta. Värikin on kaunis, klassinen ja tyylikäs. Vyö tosin näyttää vihreältä turvavyöltä.

Tyylituomari 1: Julianne Moore on tyylikäs leidi ja pesee upeudellaan monet ikätoverinsa. Vihreä väri on punapäälle nappivalinta, ja avoimena liehuva tukka tuo kimaltavaan asuun rentoutta.

Tyylituomari 2: Ihan kiva asu, muttei ehkä tähän tilaisuuteen sopiva. Näkisin mielessäni, että tämäntyylisiä asuja saa ostaa torilta tiistaimarkkinoilla.

Tyylituomari 3: Punaiset hiukset ja vihreä mekko: kuin pieni merenneito! Pidin kovasti Juliannen lookista. Ei uskoisi, että hän on jo yli 54-vuotias.

Tyylituomari 1: Housupukuja on kiva nähdä, mutta tämä haalari ei nyt ihan istu vaan näyttää kiristävän Juliaa vatsan kohdilta. Julia näyttää murjottavan. Miehekkäämpi housupuku versio olisi tyylikkäämpi.

Tyylituomari 2: Onkos tämä haalari? Tyylikäs. Arvostan erilaisuutta.

Tyylituomari 3: Housupuku näyttää kireältä, mutta mielestäni se on tyylikäs: pidän eritoten asun yläosasta, kaula-aukosta. En sitten tiedä, oliko tämä "sovelias" asu punaiselle matolle? Mielestäni se oli nappivalinta – paitsi haaroväli.

Lue myös:

    Uusimmat