Mehiläinen häiritsi prinssi Harrya – herttuatar Meghan purskahti nauruun kesken puheen

Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen 0:45

Prinssi Harryn ja herttuatar Meghanin ensimmäinen edustustapahtuma sai koomisia piirteitä, kun innokas mehiläinen alkoi pörrätä prinssin ympärillä.

VIDEO: Prinssi Harry ja herttuatar Meghan edustivat ensimmäistä kertaa häiden jälkeen

Britannian prinssi Harry ja yhdysvaltalainen Meghan Markle vihittiin lauantaina 19. toukokuuta Windsorissa. Kuningatar Elisabet II myönsi parille tittelit Sussexin herttua ja herttuatar.

Häämatkan sijaan pari palasi työn touhuun jo eilen tiistaina, kun he osallistuivat prinssi Charlesin syntymäpäivien juhlintaan. Prinssi Charles täyttää tänä vuonna pyöreät 70 vuotta ja eilen hänen kunniakseen järjestettiin puutarhajuhlat, jossa kunnioitettiin prinssin mittavaa uraa hyväntekeväisyyden parissa.

Prinssi Harry piti tilaisuudessa puheen, jossa hän ylisti isänsä intohimoista suhtautumista hyväntekeväisyyteen ja kertoi, että isä on toiminut esimerkkinä hänelle ja veljelleen Williamille.

Puhe keskeytyi, kun Harryn korvan tietämillä alkoi pörrätä utelias mehiläinen. Prinssi yritti karistaa pörriäisen kannoiltaan huitomalla kädellään.

– Pahoittelut, tuo mehiläinen pääsee ihoni alle, prinssi naurahti.

Huomautuksen jälkeen herttuatar Meghan sekä Cornwallin herttuatar Camilla Parker-Bowles repesivät nauruun ja heidän oli vaikea saada itsensä kasaan. Lopulta prinssi sai kuitenkin puheensa kunnialla loppuun. 

Tapaus herätti hilpeyttä myös Twitterissä, jossa moni kommentoi Meghanin kikattelua suloiseksi. 

Lue myös:

    Uusimmat