Ryöstäjä kävi pesäpallomailalla valioliigapuolustajan kimppuun – tilanne taltioitui videolle

0:25
Katso videolta Gabrielin ja ryöstäjien kohtaaminen.

Arsenal-puolustaja Gabriel joutui elokuussa ryöstön uhriksi. Kaksi henkilöä yrittivät varastaa hänen Mercedeksensä, kertoo Daily Mail.

Gabriel oli menossa kotiin ystävänsä kanssa, kun heitä seuranneet ryöstäjät ilmaantuivat. He halusivat pelaajan autonavaimet, puhelimen sekä kellon. Toinen miehistä kävi pesäpallomailalla Gabrielin kimppuun. Brasilialainen oli kuitenkin lyönyt tätä kasvoihin, minkä jälkeen ryöstäjät katosivat paikalta.

Tapahtunut taltioitui turvakameroihin ja kuvanauha esitettiin oikeudenkäynnissä. Tuomari Anupama Thompsonin mukaan ei ole todisteita siitä, että ryöstäjät tiesivät Gabrielin pelaavan Valioliigassa.

– Näitte hienon auton, talon ja ajattelitte, että hän on rikas. Kiitos ihmisten rohkeuden ei vahingoista tullut vakavampia, Thompson sanoi. 

Pesäpallomailaa käyttänyt ryöstäjä sai viiden vuoden vankeustuomion. Hänellä oli jo aiemmin rikosrekisteri. Hänen kahta apuriaan ei ole onnistuttu saamaan kiinni.

23-vuotias Gabriel on pelannut Arsenalissa viime vuodesta lähtien. Brasilialainen siirtyi seuraan yli 31 miljoonan euron summalla ranskalaisesta Lillestä.

Katso tilanne pääkuvan videolta.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja