Rutiinioperaatio meni karmealla tavalla pieleen – uloste tuli ulos aivan väärää kautta

7:43

Chileläisnaisen kerrotaan alkaneen ulostaa emättimensä kautta rutiinioperaation mentyä kamalalla tavalla pieleen. Tapaus on herättänyt paljon huomiota paikallisessa mediassa, ja myös muun muassa brittilehti The Sun uutisoi siitä.

Katso yllä olevalta videolta keskustelua koti- ja laitossynnytyksestä!

Chilessä asuva Yasna Cortes Caceres, 31, päätti viime vuonna, ettei haluaisi enää lisää lapsia – ainakaan toistaiseksi. Nainen päätyi sterilisaatioon, ja hän hakeutuikin sairaalan, jossa munanjohtimien päät oli tarkoitus sitoa.

Nainen kuitenkin kertoo, että Quilquen sairaalassa suoritettu operaatio meni karmealla tavalla pieleen: Yasnan uloste alkoi tulla vaginan kautta.

Leikkauksessa Yasnan paksusuolen keskiosaan oli tullut haavaumia, jotka olivat aiheuttivat suolistoon fistelin eli käytävän suolen sisälle.

Uutta leikkausta odotellessa

Tapaus sattui viime vuoden lokakuussa, ja nyt Yasna odottaa kolmatta leikkaustaan, jotta karmiva ongelma saataisiin korjattua. Toistaiseksi naisella on ollut käytössään avanne.

Yasna myös väittää, että ensimmäisessä leikkauksessa naisen munajohtimet poistettiin kokonaan pelkän sitomisen sijaan ilman hänen suostumustaan. Jos hän siis päättäisikin joskus, että haluaa vielä lapsia, mitään ei olisi todennäköisesti tehtävissä.

Naisen kerrotaan joutuneen jättämään työpaikkansa rankan kokemuksen seurauksena. Nyt hän saa psykologista apua terveysalan ammattilaisilta selvitäkseen tapahtuneesta.

Lähde: The Sun

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja