Ruotsin prinsessa Estelle täyttää tänään kahdeksan vuotta – tuleva kuningatar hurmaa herttaisena tuoreissa potreteissa

Ruotsin prinsessa Estelle täyttää tänään 8 vuotta. Hovi julkaisi syntymäpäivän kunniaksi uusi suloisia kuvia Estellestä ja hänen pikkuveljestään prinssi Oscarista, 3.

Ruotsin kruununprinsessa Victorian ja prinssi Danielin esikoistytär prinsessa Estelle Silvia Ewa Mary, Itä-Götanmaaherttuatar täyttää tänään kahdeksan vuotta.

Juhlan kunniaksi Ruotsin hovin nettisivuilla on julkaistu kaksi uutta kuvaa, jossa toisessa Estelle poseeraa yksin ja toisessa yhdessä veljensä prinssi Oscarin kanssa.

Estellellä on kuvissa yllään vaalea napitettava mekko, jossa on tummia ja sinisiä kuvioita. Hänen hiuksensa on laitettu tyylikkäälle letille.

Prinssi Oscarin ylle on puettu vaaleat housut ja vaalea neule, jonka alla on valkoinen kauluspaita. 

Molemmat lapset näyttävät nauravaisilta ja nauttivat olostaan.

Hovi ei ole paljastanut, miten toisena kruununperimysjärjestyksessä olevan prinsessan juhlapäivää vietetään. Ihan koko perhe ei kuitenkaan pääse viettämään päivää yhdessä, sillä Svensk Damntidning -lehden mukaan kuningas Kaarle Kustaa ei pääse mukaan tyttärentyttärensä synttärijuhlallisuuksiin, sillä hän on Norjan Trondheimissa Ski Tour 2020 -hiihtokisoissa.

Ruotsin hovi on julkaissut jo aiemmin kuvia pikkuprinsessan synttäreiden kunniaksi. Siniseen mekkoon ja saman väriseen rusettiin puettu Estelle poseeraa aiemmissa kuvissa sekä yksin että yhdessä isänsä prinssi Danielin, äitinsä kruununprinsessa Victorian ja pikkuveljensä prinssi Oscarin kanssa.

Prinsessa Estelleä on kuvailtu reippaaksi, uteliaaksi. urheilulliseksi ja helposti innostuvaksi lapseksi, joka käyttäytyy aina moitteettomasti. Hänellä on tapana osallistua moniin edustustapahtumiin yhdessä vanhempiensa kanssa ja yleensä hän hurmaa yleisön valloittavalla hymyllään ja herttaisella käytöksellään.

Lue myös:

    Uusimmat