Ruotsin MM-rallin TV-lähetykset suomalaistuotantoa

Rallin MM-sarjan Ruotsin-osakilpailun televisiolähetyksistä vastaa suomalainen FilmWorks. Kansainvälisen autoliitto FIAn edelleen etsiessä pitkäaikaista ja maailmanlaajuista promoottoria ja TV-lähetysten oikeuksienhaltijaa joutuvat osakilpailujärjestäjät toistaiseksi sopimaan itse TV-tuotannosta. Ruotsin ralli valitsi yhteistyökumppanikseen FilmWorksin. Ruotsin MM-ralli ajetaan 9.–12.2. Karlstadin ympäristössä.

– Vastaamme kokonaisuudessaan rallin TV-tuotannosta, eli kuvauksesta, editoinnista ja jakelusta sekä koosteiden sisällöstä, sanoo FilmWorksin toimitusjohtaja Marko Viitanen.

FilmWorksillä on erittäin vahva kokemus MM-rallien TV-tuotannosta. Yritys on ollut mukana MM-rallituotannoissa 12 vuotta, ja viimeiset viisi vuotta FilmWorks on toimittanut sarjan kaiken TV-tekniikan.

– Meillä on kaikki tekniikka sekä tietotaito olemassa. Viikonlopun aikana meillä on töissä noin 40 ihmistä, ja sen lisäksi on seitsemän kameraryhmää, parikymmentä autojen sisäkamerajärjestelmää, yksi helikopteri sekä kymmenkunta editointiyksikköä, Viitanen listaa.

Teknarin päätoimittaja Pekka Kaidesoja on tuotannossa mukana sisällöstä vastaavana tuottajana.

Teknari

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja