Ruotsalaismies teki Pokémon Go -historiaa: Käveli 220 kilometriä, laihtui 8 kiloa ja keräsi kaikki pokémonit

Ruotsalaismies löysi kaikki 142 Ruotsissa piileskelevää pokémonia, kertoo Aftonbladet.

Mobiilipeli Pokémon Go on valloittanut maailman ja saanut miljoonat pelaajat koukkuun pokémonien metsästämiseen. Pelissä kerätään pokémoneja, joita on sijoitettu kartalle. Pokémoneja löytääksen pelaajan täytyy kävellä. Ja kävellä hieman lisää.

Nyt ruotsalaismies Alexander D’Rosson kerrotaan olevan ensimmäinen kaikki saatavilla olevat pokémonit Ruotsissa napannut pelaaja – kenties koko Skandinaviassa.

– Se on ollut kovaa työtä. Kahdessa viikossa olen kävellyt 220 kilometriä ja pudottanut painoa kahdeksan kiloa, Alexander kertoi Aftonbladetille.

– Nyt aion levätä ja nauttia hyvästä ruoasta. Ehkä käydä myös hieronnassa.

Aiemmin yhdysvaltalaisen Nick Johnsonin uutisoitiin olleen ensimmäinen amerikkalainen, joka keräsi kaikki 142 Yhdysvalloissa piileskelevää pokémonia. Iso-Britanniassa puolestaan 143 pokémonia onnistui keräämään Sam Clark. Yhden, vain Yhdysvalloissa saatavilla olevan pokémonin, miehen onnistui hautoa munasta.

Mobiilipelissä 142 pokémonin lisäksi neljä pokémonia on sijoitettu yksinomaan Australiaan, Pohjois-Amerikkaan, Aasiaan ja Eurooppaan. Alexander on napannut kaikki Euroopasta löytyvät pokémonit.

Alexander vinkkaa pelaamaan eri paikoissa, jolloin löytää todennäköisemmin erilaisia pokémoneja samojen sijaan.


Väitöskirjatutkija Johannes Koski kertoo, mikä pokémoneissa viehättää suomalaisia:

Mikä Pokemon Go -pelissä viehättää? 9:07


Lähde: Aftonbladet

Lue myös:

    Uusimmat