Rosanna Kulju luopuu huulitäytteistään – jännittää, miltä näyttää operaation jälkeen: "Haluan oman hymyni takaisin"

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Hallitseva Miss Helsinki Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju MTV Uutiset Liven haastattelussa.

Rosanna Kulju ajautui vuosien kierteeseen, kun hän laittoi ensimmäisen kerran täytettä huuliinsa.

Missikaunotar ja somevaikuttaja Rosanna Kulju on kertonut avoimesti julkisuudessa kauneusoperaatioistaan, joita hänelle on tehnyt. Kulju kertoi vuosi sitten GRLGANG-podcastissaan, että hän katuu erityisesti sitä, että otti aikoinaan täytettä huuliinsa, koska siitä tulee monesti loputon kierre.

Nyt Kulju paljastaa Instagram Tarinat -osioissa, että hän aikoo ensi viikolla luopua huulitäytteistään.

– Varasin maanantaille ajan, haluan huulitäytteet pois. Nämähän ovat olleet minulla ikuisuuden, mutta ei lähde kunnolla pois.

– Minua jännittää, miltäköhän näytän. Haluan oman hymyni takaisin.

Kulju on tunnettu avoimuudestaan somekanavillaan, eikä niin sanotusti kaunistele totuutta, vaan puhuu asioista niiden oikeilla nimillä. Hän kertoi aiemmin tällä viikolla treenaamisestaan ja ruokailutottumuksistaan.

Kuljulla ei ole ollut varsinaista ruokavaliota pariin vuoteen, vaan hän pyrkii syömään tavallista ruokaa.

– Pyrin valitsemaan fiksuja välipaloja ja ennen kaikkea syömään säännöllisesti. Herkuttelen silloin kun tekee mieli, välillä kerran viikossa ja välillä viis kertaa viikossa. Viime aikoina mulla on unettomuuden takia ollut ruokahalukin hukassa ja siksi mun ystävä auttaa mua nyt vähän takaisin siihen normaaliin ruokarytmiin. 

Kulju kirjoittaa, ettei ota painosta mitään stressiä. 

– Tämä paino joka mulla on nyt (veikkaan 70kg mulla ei ole vaakaa) on mulle tosi ok. 5kg sinne tai tänne ei tunnu missään, elämää tämä vaan on ja välillä mennään ylös ja välillä alas.

Lue myös:

    Uusimmat