Rosanna Kulju kertoo elämäntavoistaan – paljastaa myös painonsa: "Elämää tämä vaan on, välillä mennään ylös ja välillä alas"

Tällaista on nykymissin arki: Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki 2020 Inna Tähtinen ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju 8:32
Suorassa lähetyksessä Miss Helsinki ja kilpailun järjestäjä Rosanna Kulju.

Rosanna Kulju kertoo, että hänellä ei ole sen kummemmin mitään ruokavaliota. 

Miss Helsinki -kisan luotsaaja ja somevaikuttaja Rosanna Kulju, 29, on tunnettu avoimuudestaan somekanavillaan, eikä niin sanotusti kaunistele totuutta, vaan puhuu asioista niiden oikeilla nimillä.

Kulju kertoo nyt, että moni on kysynyt häneltä treeni- ja ruokatottumuksista. Hän kertoo nykyisin harrastavansa nyrkkeilyä 1-2 kertaa viikossa valmentajansa kanssa. Lisäksi hän käy saman verran kuntonyrkkeilyssä. Näiden lisäksi hän käy kerran viikossa tekemässä jalkatreenin.

– Ei ole niin tarkkaa treenien määrä, vaan se millä teholla treenataan. Mullakin vaihtelee viikottain aikataulut töiden takia ja sen mukaan mennään, Kulju kirjoittaa. 

Kulju kertoo, että varsinaista ruokavaliota hänellä ei ole ollut pariin vuoteen, vaan hän kertoo pyrkivänsä syömään tavallista ruokaa sen verran, että hänen mahansa on täynnä. 

– Pyrin valitsemaan fiksuja välipaloja ja ennen kaikkea syömään säännöllisesti. Herkuttelen silloin kun tekee mieli, välillä kerran viikossa ja välillä viis kertaa viikossa. Viime aikoina mulla on unettomuuden takia ollut ruokahalukin hukassa ja siksi mun ystävä auttaa mua nyt vähän takaisin siihen normaaliin ruokarytmiin. 

Kulju kirjoittaa, ettei ota painosta mitään stressiä. 

– Tämä paino joka mulla on nyt (veikkaan 70kg mulla ei ole vaakaa) on mulle tosi ok. 5kg sinne tai tänne ei tunnu missään, elämää tämä vaan on ja välillä mennään ylös ja välillä alas

Lue myös:

    Uusimmat