Roope Salminen tiedostaa vastuunsa Putouksen juontajana: ”Tämä on työ, jonka aika moni muukin haluaisi”

Roope Salminen juontaa Putousta kolmatta kertaa.

VIDEO: Roope Salminen ja Christoffer Strandberg Näytönpaikassa.

Putouksen juontaja Roope Salminen kertoo MTVuutiset.fille ajatuksiaan ohjelman uudesta kaudesta. Hän arvioi, että sketsihahmokilpailu on tiukempi kuin moneen vuoteen. Aiemmista kausista poiketen tänä vuonna joukosta ei ole erottunut selkeää ennakkosuosikkia.

– On monta hahmoa, joilla on kasvuvaraa. Kiinnostavaa nähdä, mihin suuntaan niitä lähdetään viemään.

Salminen toimii Putouksen juontajana kolmatta kertaa. Hänen mukaansa on hienoa, että ohjelman tekijäryhmä on uudistunut, mutta vanha runko on kuitenkin säilytetty. Uudet näyttelijät ovat Salmisen mukaan lunastaneet paikkansa ohjelmassa hyvin.

Putous-näyttelijöiden joukossa Salminen on jo konkari. Hän on pyrkinyt tukemaan ja auttamaan uusia näyttelijöitä parhaansa mukaan.

– Olen yrittänyt avata omia fiiliksiäni ja kertoa sellaisia asioita, joita olisin itse halunnut kuulla silloin, kun olin ensi kertaa mukana, hän kertoo.

– Varmaan välillä olen liikaakin äänessä ja kerron mielipiteitäni joka asiaan, mutta rakastan tätä ohjelmaa ja haluan, että tämä on mahdollisimman hyvä.

Salminen kertoo tiedostavansa ohjelman juontamiseen liittyvän vastuun, mutta ei koe siihen liittyviä paineita. Hän toteaa, että oma paikka pitää lunastaa joka lauantai.

– Pitää olla tietoinen siitä, että tämä on työ, jonka aika moni muukin haluaisi. Joka viikko pitää olla sen arvoinen, että tätä saa tehdä.

Putous MTV3-kanavalla lauantaisin klo 19.30

Lue myös:

    Uusimmat