Roope Salminen löysi kauan kadoksissa olleen tuntemattoman pappansa – näin eteni tunteikas ensikohtaaminen

Roope Salminen tapasi ensimmäistä kertaa kauan kateissa olleen Mauri-pappansa – tältä näytti tunteikas kohtaaminen 1:46
Roope Salminen tapasi ensimmäistä kertaa kauan kateissa olleen Mauri-pappansa – tältä näytti tunteikas kohtaaminen

Roope Salmisen tuntemattomaksi jäänyt Mauri-pappa löytyy Ruotsista Sukuni salat -ohjelmassa.

Sukuni salat -ohjelmassa Roope Salminen etsi tietoa äitinsä puolen suvusta, josta hän ei ole koskaan tiennyt käytännössä mitään. Heti ohjelman alussa Salminen kertoi juontaja Marja Hintikalle luulleensa pitkään, että hänen mummonsa puoliso olisi ollut hänen biologinen pappansa. Näin ei kuitenkaan ollut, eikä Salmisella ollut käytännössä mitään tietoa siitä, kuka hänen pappansa ja äitinsä oikea isä on. 

Ohjelman kuvausten myötä selvisi, että Salmisen pappa on nimeltään Mauri, joka muutti vuosikymmeniä sitten Ruotsiin. Tuolloin Mauri joutui myös jättämään puolisonsa sekä Salmisen äidin, joka oli tuohon aikaan parivuotias. 

Kuvausten edetessä Hintikka ja Salminen päätyivät Mauri-papan jalanjäljille Tukholmaan. Lopulta Salmiselle selvisi, että Mauri on yhä elossa ja valmis tapaamaan tyttärenpoikansa, jonka uraa ja elämää oli seurannut etäältä jo pitkään. 

– Roope, ne jalanjäljet päättyy tänne Solnaan, tähän puistoon. Näetkö tuon herran tuolla puistonpenkillä, Hintikka kysyi Salmiselta kaksikon saavuttua aurinkoiseen puistoon. 

– Siellä on sun Mauri-pappa, Hintikka totesi, saaden Salmisen kyyneliin. 

Herkistynyt Salminen kertoi luulleensa, että hän ja Hintikka olivat matkalla katsomaan Maurin hautaa. 

– Nyt hän odottaa tuolla tosi innoissaan, että tulisit hänen luokseen, Hintikka kehotti Salmista, joka lopulta ryntäsi juosten pappansa luokse. 

Katso Roope Salmisen ja Mauri-papan ensikohtaaminen yllä olevalta videolta. 

Sukuni salat MTV3-kanavalla ja maksuttomassa mtv-palvelussa sunnuntaisin kello 20. Seuraava jakso katsottavissa ennakkoon mtv-palvelussa. Ohjelma on katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat