Romanttista vai karmivaa? Mies kosi rakastaan viisaudenhampaalla koristellulla sormuksella

Haluaisitko kihlasormuksessasi olevan mieluummin timantteja vai hampaita? Yhdysvaltalaismies päätyi persoonalliseen ratkaisuun ja teetti rakkaalleen sormuksen, jonka romanttisuudesta voi olla montaa mieltä. 

Halloweenina kihlautuneet Carlee Leifkes ja Lucas Unger eivät tyytyneet aivan tavalliseen ratkaisuun, mitä tulee kihlasormuksiin. Kun Lucas polvistui kosimaan rakastaan ja veti sormuksen esiin, ei rasiasta paljastunutkaan perinteinen timanttisormus. Sen sijaan sormusta koristi Lucaksen viisaudenhammas.

– Timantit ovat yliarvostettuja, Leifkes totesi ABC Newsille.

– Emme ole perinteinen pari, ja haluamme pitää hauskaa. Hammas symboloi sitä, miten omituinen ja erikoinen pari olemme. Jokainen hammas on erilainen, ja saamani hammas myös osoittaa, mitä mieheni on valmis tekemään vuokseni. Lucas kirjaimellisesti kasvatti tämän ja kävi läpi kivun poistattaessaan hampaan, ja kaikki tämä on nyt minun sormuksessani.


Jos kuva ei näy, voit katsoa sen täältä.

Pariskunta päätyi hammassormusideaan yhdessä muutama viikko ennen virallista kosintaa, joka tapahtui tulevan morsiamen perheen ja ystävien edessä.

– Avioliitto on kaksisuuntainen katu, joten molemmat ajattelimme, että meidän pitäisi päättää siitä yhdessä. Ja mitä, jos olisin sanonut ei? Oli parempi, että olimme keskustelleet aiheesta jo etukäteen.

Sormuksen suunnitellut George Boshaura sanoo, ettei ollut koskaan ennen käyttänyt viisaudenhammasta tekemissään sormuksissa.

Lähde: ABCNews

Lue myös:

    Uusimmat